Tesla-chefen Elon Musk gillar Cuphead. Därför kommer det svinsvåra arkadliret som för tankarna till en Disneyfilm modell 1930-tal dyka upp i Tesla-modellerna S, X och 3.

Musk säger i podcasten Ride the Lightning att man fått igång Cuphead i bilens dator, och att han gillar dess galna svårighetsgrad, skriver IGN.

Spelet, som bygger på spelmotorn Unity, fungerar redan nu i bilarnas datorer och det ska lanseras senare i sommar. Tesla-ägarna får då en liten version, som på grund av lagringsbegränsningar skurits ner till Inkwell Isle One-delen av spelet. Men den uppges flyta bra med hög, jämn framerate. Spelar gör man med en USB-kopplad gamepad – man kan inte spela med touch-skärmen.

Tesla-ägare har redan fått ett par gamla Atari-spel att fördriva tiden med, till exempel Asteroids och Lunar Lander. De kan bara spelas när bilen står i parkeringsläge. Vilket väl låter rätt klokt.

Så senare i sommar kan du köpa Cuphead för mellan 530 000 och en bit över en miljon kronor, och få rätt spänstig elbil på köpet. Eller så köper du Cuphead separat och får rätt mycket pengar över till speldatorer och annat. Eller så sparar du alla pengar och kollar in den här istället: