Se det avtäckas måndag kväll – FZ sänder live.

Gårdagens rykten om att Ubisoft gör Watch Dogs Legion. Uppgiften bekräftas på spelets Twitter-konto, där det också framgår att det kommer avtäckas officiellt under E3-mässan. Lågoddsaren är att det sker på Ubisofts presskonferens.

I tweeten står en meningen "God save the NPCs", vilken troligen bekräftar både att det utspelas i London ("God save the Queen" är dels namnet på britternas nationalsång, dels en (ö)känd låt av Sex Pistols – som kom från London) och att datorkaraktärer spelar en betydande roll. I gårdagens läcka uppgavs att samtliga NPC:er är spelbara.

Ubisofts presskonferens börjar klockan 22:00 måndag den 10 juni. Du ser den live här på FZ, med Jocke och Gustav i studion.

Skicka en rättelse
Ja jag kan förstå dig att 2an var mera oseriös och mera neon-script-kidz lekstuga. Men det var en roligare spelupplevelse enligt mig. Har svårt att tänka mig Ubisoft göra ett mer seriöst spel med tanke på de spelmekaniker och deras generella tänk på spe... 06/06 Undrar vad dom menar med att alla NPCs är spelbara, kan bli intressant. Gillade första mest, även om den andra är bättre på många sätt, inte minst tekniska men kände att styrningen av fordon fortfarande var mil bakom GTA vilket avtar mycket av spelglädj... 06/06 Jag känner precis tvärtom. Jobbar själv med mjukvarusäkerhet och 2an tycker jag är alldeles för stereotypt sprayburkkidz som anses äga hackerscenen - i verkligheten ses den här kategorin hackers som scriptkids som tror sig vara coola, men egentligen sak... 05/06 Spelat båda, föredrar definitivt tvåan. Mer mänskligt och bättre story. Är fram emot detta men har också svårt att tro det med NPCerna? Känns ju lite märkligt. 05/06 Jag gillar båda spelen men föredrar helt klart den mörkare råare tonen i första spelet. 2an är på tok för färgglad med töntiga karaktärer. Det som gör 2an bra är att gameplayet fått sig ett uppsving. Speciellt med drönaren som gjorde massor. Hoppas UBIs... 05/06 "muff diver", väl? Från Up in Smoke (https://www.imdb.com/title/tt0078446/). 05/06 vad är mffdvr då? 05/06 Så var det ja! Med den legendariska regplåten MFFDVR. Förbryllande att den slapp igenom och att det inte ens kommenterades på vad jag minns i recensioner, själv fnissade jag högt. Förlåt, fnyssade (manligt fniss) :D 05/06 Jag tyckte om bägge 2 faktiskt. Tyckte att 2an var bättre eftersom det inte tog sig själv på samma allvar som det första spelet vilket gjorde själva spelandet roligare. Jag hade superkul i 2an att bussa olika gäng på varandra medan jag satt i ett hörn... 05/06 Har inte spelat något av Watch Dogs spelen, inget intresse direkt. Men det kommer bli intressant att se hur detta med NPC'erna fungerar. Hur som haver så bör man alltså tro på det mesta Jason Schreier bekräftar med alla sina insiders han har hehe. 05/06