Ännu inte redo för släpp.

Anthem blev knappast vad Bioware, EA eller köparna hade hoppats på. Och de sistnämnda har inte blivit gladare av den senaste tidens tystnad från utvecklarna. Men förra veckan visade man äntligen lite detaljer Cataclysm, det publika eventet som under ett antal veckor lägger till nya saker att göra och loota. Och i går lanserades en testversion.

Den är tillgänglig på de publika testservrarna (PTS) för alla som äger spelet eller har en aktiv prenumeration på premium-versionen av Origin Access. Det är bara pc som gäller för testningen, inte PS4 eller Xbox One.

Bioware skriver att testningen används för att justera Cataclysm efter den feedback man får in. Det låter som att testningen kan komma att pågå ett tag, även om det inte sägs något om när den skarpa versionen kan tänkas vara redo. Man har också en del gamla problem kvar att fixa.

EA verkar överhuvudtaget inte visa något från Anthem under sina livestreams bredvid E3-mässan. Det stora numret där blir Star Wars Jedi: Fallen Order. EA Play, som eventet kallas, börjar klockan 18:15 nu på lördag, och Jedi: Fallen Order tar plats i rampljuset klockan halv sju. Inte missa!

Skicka en rättelse
Det lustiga med E3 trailern är att den började med texten; "Everything you are about to see was captured in-game running in real-time" Vilken lögn det var. 06/06 Problemet med spelföretagen idag är ju att de levererar aldrig vad de säljer i reklamen. Vi har så många gånger sett ett sjukt snyggt spel på E3 och sedan så släpper de nåt mög som ser ut som ett helt annat spel. Att de inte lärt sig nåt från Aliens:... 05/06 Samma här. 05/06 Skräp... funkar det inte så kommer de ALDRIG funka.. bort kastade pengar! 05/06 @Ender: Ja Anthem är och var en jäkla soppa. Det här är ju ganska tragisk läsning: https://kotaku.com/how-biowares-anthem-went-wrong-1833731964 , för den som missat det. 05/06 Jag är så nöjd med att jag bara köpte en månads Premier för att köra Anthem. Bästa $45 jag någonsin har sparat. 05/06 Det hade varit roligt att höra lite ifrån Kim, Paul och de andra två, som tydligen fick spela det "riktiga" Anthem under E3-demot, vad dem tyckte om spelet då mot det som släpptes. Dem verkade ju ha så roligt tillsammans. 05/06 https://www.youtube.com/watch?v=XWtqykqXqZA 05/06 Är väl rejält försenat och även massor övrig planerad content som är borttaget nu tillsammans med hela spelets roadmap. Just pga sådant här bullshit man aldrig ska ge + för eventuella framtida gratis uppdateringar, speciellt inte när spelet från början... 05/06 Kommer ihåg hur folk tjatade om att roadmappen kommer fixa spelet och göra det värt (trots att det borde varit värt vid release). Måste erkänna lite "I told you so" skadeglädje över det hela. Tycker dock synd om det teamet som fick i uppdrag att fixa... 05/06