Temperaturen höjs i nästa kapitel av Odyssey-dlc:et.

Legacy of the First Blade var första dlc-trilogin till Assassin's Creed Odyssey, som pågick mellan december och mars. Nu har The Fate of Atlantis plockat upp stafettpinnen. Den andra och (förmodligen) sista dlc-trilogin till Odyssey inleddes i april, och nu kommer nästa kapitel.

Torment of Hades tar oss, som titeln vittnar om, till den grekiska mytologins helvete där Kassandra eller Alexios får utforska nya vidder i underjorden. De som himlar med ögonen åt Assassin's Creed-seriens mer, eh, "exotiska" inslag har förmodligen inte mycket att hämta här.

Själv ser jag fram emot detta, när jag nu ska hinna det. (Så många spel, så lite tid...) Nästa Assassin's Creed ska i sin tur släppas under 2020, och det ryktas om vikingatiden.

Skicka en rättelse
Ah okey, funderade på om det kunde vart så.. kunde en enkel googling gett svar på xD 07/06 3 dlcs för Fate of atlantis (en del är kvar) och 3 för legacy of the first blade. Inga fler sådana matiga dlcs planerade, inte vad de sagt iallafall. 06/06 Det finns tonvis med skitbra sidouppdrag i Oddysey. Det fanns en hel del bra sidouppdrag i origins också. Men går du bara på mainstoryn så förstår jag om det känns kämpigt. Sen kan jag tycka att världen och sidouppdragen liksom är en stor del av uppleve... 06/06 Vänta nu här lite, ni skriver att det är den andra och förmodligen sista dlc-TRIOLOGIN? Vad menar ni här? 06/06 Spelar du massa sidouppdrag eller enbart mainstory? Själv spelar jag i stort sett bara huvudstory i spel ogillar när man blir tvungen att spela massa tråkiga uppdrag för att levla upp, Ex som i origins "gå ut i vattnet och hämta 3 kroppar från bönder... 06/06 Hade ingen boost och jag nådde maxlevel långt innan jag klarat mainstoryn, detta var innan de ökade levelcappen (två gånger) och la till så att man kunde sätta poäng i ytterligare nya passives. Det var också ett klagomål från de som hade boost, att de... 06/06 De säljer ju 50% XP boost i sin butik. Så skulle inte bli förvånad om det blir ännu mer grinding i nästa. Själv funderar jag på att fuska mig igenom origins men vågar inte riskera att bannas. 06/06 Är det bara jag som hoppas att dom gör så det går att stänga av allt magiskt BS i Assassins creed. Hade gärna spelat Odyssey utan magin. 06/06 Ok. Jo tänkte lira klart det första DLCt efter jag lirat det andra Atlantis DLCt. Var så sugen på att utforska en helt ny karta. Verkar vara ett underbart paradis att se. Håller med. Gjorde också grinding för att jag njöt av varje sekund i detta fantast... 06/06 Tycker det är lite överdrivet. Man kan spela igenom hela spelet och ha väldigt kul utan grind. Man kan välja att grinda, men då gör man det av en orsak. T.ex. att man vill ha viss gear, eller nå vissa mål som inte är ett krav för att spela klart spelet.... 06/06