Det Diablo-liknande gratisspelet får nytt innehåll.

Man kan knappast beskylla Grinding Gear Games för att ligga på latsidan, för bara tre månader efter att uppdateringen Synthesis släpptes till Path of Exile, slår man nu till med ytterligare en fläskig uppdatering, denna gång vid namn Path of Exile: Legion.

Legionerna ifråga tillhör de mäktigaste militära ledarna i världen Wraeclasts historia, och de har fram tills nu varit låsta i evig strid. Nu är det upp till spelarna att frigöra legionerna från deras oändliga kamp, så att de kan besegra dem och tillgodogöra sig värdefulla belöningar.

Gameplayet kretsar kring monoliter som är kopplade till uråldriga konflikter legioner emellan, och där kommer man få välja hur många och hur svåra monster man vill utmana. Svårare monster leder givetvis till rikligare belöningar.

Uppdateringen kommer som sig bör även med en uppsjö av föremål, färdighetsmodifikationer och en ny liga att klättra i.

Tack till Sviskon för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Jag tycker all form av pay-to-win är bedrövligt inom gaming världen och det borde verkligen komma en lag som förbjuder sådant. Path of exiles stash är en form av Pay-to-win som blir grövre med tiden när nya typer av loot introduceras var tredje månad.... 10/06 Jag köpte in mej på den stängda alphan innan spelet gick live för 10 euro. Det lustiga här är att jag dessutom fick dessa 10 euro ingame som jag köpte ett gäng tabs för. Tror det är 7-8 stycken. Det har varit jättebra att ha då jag lirar upp diverse oli... 09/06 Citerar dig också då jag delvis svarar på ditt inlägg. Nej, då har du totalt missförstått mig. Kanske ser du det som "hat" eftersom du är så inne i PoE själv? För att svara på första frågan, ja det är väldigt enkelt, svart eller vitt. Just "klassificeri... 09/06 tycker du verkar göra saker väldigt svart och vitt? Tycker du att det är så? Det finns inga nyanser över huvud taget? Så enbart för att man kan köpa tabs i PoE så är det P2W i samma andemening som ett spel där du kan köpa boost och vapen? Jag bara undra... 09/06 Håller med till 100%. Att folk fortfarande förnekar att det finns P2W i PoE är sjukt. Speciellt när det är så uppenbart. Tack för att du lägger upp det här så kanske fler får koll :) 09/06 @veckans: Bra förklaring, tack för dina argument. Jag skulle kunna göra det lätt för mig och bara hålla med och det är inte långt ifrån må jag säga. Visst, p2w har för mig alltid inneburit direkta fördelar gentemot andra motståndare i pvp eller för att... 09/06 Det borde vara uppenbart varför en större stash än vad gratisversionen erbjuder är en fördel. Låt mig citera två PoE-spelare: "Having more stash tabs let's you list more items. When I was 4 stash tab F2P player I used to underprice items to make them... 09/06 @veckans: P2W indikerar att du betalar för ett övertag (att vinna) mot dina motståndare i spel där man har sådana. Vinner du över någon genom att springa runt med större stash? 09/06 Det beror väl på var man drar gränsen på vad fördel innebär. Fler flikar att spara det man nu grindar fram för en 2a mfl genomspelningar anser jag personligen är helt okej eftersom det är inte tvingande förrän man då klarat av spelets story men vill gri... 09/06 Om spelet är designat så att det är en fördel att ha stash tabs vilka säljs för riktiga pengar så är det P2W, så enkelt är det. Vad som helst som spelet erbjuder dig att köpa för riktiga pengar som ger en fördel över någon som inte köper det är P2W. Om... 09/06