Klockan 22 smäller det! FZ sänder live.

Klockan 22 i dag kickar Micosoft igång sin E3-presskonferens, som på förhand ser ungefär hur het som helst ut. Nya Xbox-konsoler avtäcks? Cyberpunk 2077-nyheter? Ett nytt Fable?

Du ser den förstås live hos FZ. Redan klockan 21 börjar Jocke och Gustav uppsnacket, och kanske kan vi höra vad Calle och Emil tror direkt från mässans epicentrum - Los Angles.

Om en och en halv timme kör vi igång. Häng med!

Skicka en rättelse
Inget Fable, inget nytt Banjo-Kazooie, ingen spec på nästa konsol och inga intressanta exklusiva titlar, förutom Twelve minutes, eller vad det hette. Microsoft övertygade inte det här året, tyvärr. 10/06 Sen är inte CD Projekt dumma nog att stänga sig ute från sig egna affär liksom. (GOG) 10/06 Thats true. Tror dock inte CD Project Red är intresserad av den negativa EPiC exklusivitets grejen. De verkar måna om våra val. 10/06 De tre största besvikelserna för mig var först när jag hörde musiken från Phantasy Star Online och tänkte att nu får vi äntligen en uppföljare! Men tyvärr så släpper de istället ett 7 år gammalt spel... Nästa var när jag sedan såg Smilegate på skärmen... 10/06 Mjamje, en ok konferens, godkänd. Hade väntat mig mycket mer, besviken. För mycket CGI trailers(en del var jäkligt trevliga dock) och för lite gameplay. Höjdpunkterna - Keanu+Cyberpunk och Elden Rings. Jag antar att det är nästa år vi kommer får se sake... 10/06 Det där är som sagt inget argument. De flesta spelen som blivit utannonserade som Epic-exklusiva eller tidsexklusiva har eller har haft möjligheten att förbokas via Steam. Jag hade The Outer Worlds på min wishlist i flera veckor innan det visade sig bli... 09/06 Var väl inte mycket att hurra för. Hade hoppats på ett nytt fable .... Det var väl en del coola CGI trailers men det mesta kände man till sedan tidigare. 09/06 Hmm, inte så mycket längre än vanligt, inte nåt som fick en att ramla av stolen, knappt nåt gameplay och en besvikelse till avslutning. Mycket spel absolut, är ju positivt på ett sätt, men trodde på mer intressant ändå. 09/06 Bäst: Keanu I ett Cyberpunk-spel.. Skit samma, Keanu i vad som helst nästan. Sämst: inget "Fable 4" 😢 09/06 WORLD PREMIERE! 09/06