År två av Fallout 76 kommer med (gratis) nyheter.

Bethesda erkänner att inledningen var skakig för Fallout 76, men istället för att älta väljer man att sikta framåt på mer eller mindre konventionella vis. Wastelanders adderar mänskliga npc:er till Fallout 76, och ett nytt huvuduppdrag med val och konsekvenser. Men vänta, det är inte allt:

Fuck yeah, we but a battle royale mode in Fallout 76!

Japp, du hörde rätt. Battle royale kommer även till Fallout, och du kan känna på läget under en gratisvecka som pågår från och med nu fram till den 17 juni. Hjälper eller stjälper det Fallout 76?

Nukes have set the world ablaze and the battle to claim your spot as Overseer of Vault 51 has begun – will you be the last one standing or be consumed by the ring of fire? Rank up, unlock exclusive perks and build your C.A.M.P. to weather the storm in true Fallout fashion. Scavenge for weapons, supplies, and nukes to take on other players and creatures and earn unique cosmetic rewards.

Allt bekräftat innehåll är gratis för alla Fallout 76-spelare.

Skicka en rättelse
I början är det bäst att bygga en liten bas bara, för man flyttar runt den hela tiden. Många bygger en upp och ner, liknande pyramid för att kunna placera den vart dom helst. Sen när man har hittat en plats som man vill lägga sin permanenta bas, då är... 10/06 Jag har inte spelat allt för mycket. Men bara solo. Det är ganska svårt ensam i vissa områden tycker jag. Men det går och ibland hittar man schysst folk som hjälper till. Det är långt ifrån som Conan Exiles, jag har bara byggt en liten fyrkantig låda... 10/06 Okej, då lär jag testa det. Ska bli intressant hur långt man kommer ensam och hur viktigt basbyggandet är. Är det ett spel som Conan Exiles lär jag avinstallera det illa kvickt. 10/06 Visst skulle gratisveckan börja idag eller imorn? Någon som vet hur man tar del av detta och när det börjar? 10/06 @Fletchett: Kommer va 3 eller 4 pers som spelar tillsammans så en liten bas kan dom bygga rätt så snabbt, med turrets och sånt. Om man kollar på trailern så får man sin utrussning från vault boxes som är utspridda. I dom ligger säkert bygg material och... 10/06 @rmpyro: Inte en chans. Att bygga en bas i FO76 tar evigheter, tack vare att kontrollerna är rent gräsliga. Det är inget man gör mitt i en strid. 10/06 @Phyrino: Tror det kan funka på fallout, kommer nog va lite mer åt Fortnite hållet, där man bygger baser och sånt. 10/06 Jag måste fråga. Finns det någon som är sugen på ett fallout battle royal? ärlig? är det något som har efterfrågats? Gissar på att de dör snabbare än Battlefield Vs försök. 10/06 Haha okej, låter urtråkigt. 10/06 @grollo_92: Jo, det var holotapes och terminaler som gav ut quests. Tror det enda undantaget var en sån där Mister Handy robot som gav ut quests också om jag inte finns fel, men det var också allt. Värre blev det också för att nästan varannan quest var... 10/06