Första delen kommer i vår.

Efter många långa år har Final Fantasy VII Remake äntligen fått ett releasedatum. Den 3 mars 2020 släpps den första delen av den hett efterlängtade remaken, berättade Square Enix tillsammans med en trailer i går.

Att man ger beskedet nu, ett dygn innan sin egen presskonferens (klockan 3 i natt), bäddar för att vi kommer ha mer material att gotta oss åt inom kort. Tills dess: höj blicken och kolla in trailern från spelets inledande del.

Skicka en rättelse
Haha. Ahh Jultidningar, det var tider det. Idag känns det inte riktigt samma sak. Säg det till min fru att jag ska offra mig för min hobby😂😂 Ja vi får se hur dom tänkt sig när det börjar drar ihop sig. Men hade så gärna velat ha ett komplett spel iställ... 11/06 Man kan ta cykeln eller gå till jobbet och äta nudlar ett tag, man måste våga offra sig för sin hobby annars så är man inte en riktig samlare=) Tänk bara på alla barn som sålde jultidningar för att ha råd med ett spel eller ett Super Nintendo en gång i... 11/06 Nä då, det är absolut inga problem😉 du kan juh knappast veta att jag samlar på spel. Men visst slår det en ibland att det är sjuka pengar. Jag har också funderat på hur dom som ska göra med FF7. Min tanke är att det kan komma och bli som med tex Life... 10/06 Det var verkligen inte menat som en kritik mot dig, köper du enbart collectors edition som de fåtal spel du investerar i så förstår jag dig. Orimligt mycket pengar, men är man en samlare av stora titlar med fina utgåvor förstår jag dig. FF7 är ju episod... 10/06 Nä det är sant. Fast det framgår inte att jag är och har varit spelsamlare i flera år. Jag köper inte bara ”ett” spel åt gången. Och alla spel jag äger är till mesta dels collector editions. Sällan jag köper en så kallad vanlig utgåva av ett spel. Cyber... 10/06 Hade ju självklart helst velat ha en mer klassisk remake. Men det här får väl duga :) 10/06 Om du inte har råd med ett spel per månad så kanske du inte borde köpa ett spel alls :P Blir det ett spel så skulle jag klart prioritera Cyberpunk, känns som att nöjet och timmarna kommer att krossa en episod i FF7 rätt hårt :> Det är vad jag hört och... 10/06 Alla delar är nog klara ska du se när det väl släpps. Dom skiter ju inte i att göra hela spelet. Ubisoft för ju samma med expansionerna till AC Odyssey nu. Varje expansion är i tre delar så verkar mode med det nu. 10/06 Nope. Man får väl hoppas att det är någon typ av info man får senare i natt. 10/06 Har de sagt något om hur lång varje del kommer bli? Originalet var väl uppdelat på tre skivor, så det kanske blir tre delar? 10/06