Den stora frågan kvarstår: hur uttalas "AT-AT"..?

Av det 60-tal spel Microsoft visade under sin presskonferens i går kväll fanns en trailer från Star Wars Jedi: Fallen Order som kompletterar det omtalade gameplay EA släppte i lördags. Så om du missade den tar vi den nu.

Trailern visar lite mer än gameplay-rullen, bland annat hur man tar sig in i och lägger beslag på en AT-AT. Gameplay-trailern har du här, för jämförelse.

Star Wars Jedi: Fallen Order släpps till pc, PS4 och Xbox One den 15 november.

Skicka en rättelse
Ja du har helt rätt, jag som är ute och cyklar. AT-STn syns endast i thumbnailen. 10/06 Bara jag som tyckte färgen på lightsabers var off? Ska vara vit i mitten :P 10/06 Uppdaterade mitt inlägg innan med lite mer info (Star Wars "nörden" i mig kunde inte låta bli) =). Angående uttalet håller med, jag använder också A T A T (men engelskt utttal) så gör även kompisen. AT ST är nog däremot med svenskt uttal, haha rätt komi... 10/06 Helt rätt AT-AT eller All Terrain Armored Transport är de som är i Empire strikes back. AT-ST eller All Terrain Scout Transport är de som är med i Return of the Jedi nörden i mig slår bakut när folk blandar ihop dem. :-D Uttalet dock. Gällande AT-AT kan... 10/06 Det där är utan tvekan en AT-AT (All Terrain Armored Transport) även kallad Walker, AT-ST (All Terrain Scout Transport) är mindre. 10/06 För mig har Star Wars spel handlat om två saker, story och spelmekanik som jag finner intressant. När de visade upp Star Wars 1313 (och jag ser hela tiden hur folk påpekar att det som visas av Fallen Jedi är tidig Alpha, folk verkar glömma att så även... 10/06 Tror det uttalas AT-ST för det är det man ser i trailer, och som han lägger beslag på. 10/06 Här är ett kort litet klipp på någon som spelar bättre än Gameplay videon/trailern. Tycker det ser riktigt bra ut. Combat påminner om Dark Souls/Sekiro. Så kör man detta spel på en hög svårighetsgrad blir det nog riktigt nice. https://www.youtube.com/wa... 10/06 Tack för förtydligandet. Ja, jag tänkte väl att det var en reprisering av den rollen. Annars hade jag svårt att tänka mig att samma skådis dyker upp som modell om inte för samma karaktär. 10/06 Ja det är Forrest Whitaker och Ja han spelar Saw Gerrera igen. Fallen Order börjar sig strax efter order 66 i Episode 3 och utspelar sig under åren därefter så ungefär en 18-19 år innan händelserna i Rogue One. 10/06