En alkad tomte berättar mer.

I höstas lade Microsoft beslag på Inxile, som på senare år gjort sig kända för en rad crowfundade rollspel: Wasteland 2, Torment: Tides of Numenera och The Bard's Tale IV: Barrows Deep.

Även kommande (tidigt 2020) Wasteland 3 crowdfundades (före Microsoft-affären), och Inxile sade tidigt att spelet alltjämt kommer till pc, Playstation 4 och Xbox One. De sade också att om spelet skulle förändras av att studion nu är en del av Xbox Game Studios, så skulle det i så fall vara "till det bättre". En sak är säker: färska E3-trailern är mer gladlynt än många väntade sig.

Om det är bra eller dåligt lämnar jag åt er att avgöra, men annorlunda är det definitivt.

Skicka en rättelse
Håller helt med att den här trailern kändes väldigt "fel" om man jämför med hur Wasteland 2 var - Men vi får ju inte glömma humorn även i det spelet (även om den inte kanske är så lik den här trailern) - "My 10Mhz 8086 processor allows me to process inf... 18/06 Men varför släppa en sån trailer? Visst, man gör det antagligen för att "surfa" på populariteten av Rage 2 och Borderlands 3 men det lurar ju kunderna som dessa spel tilltalar och samtidigt förvirrar man fansen och "kickstarter" folket. Riktigt etiskt... 10/06 Får hoppas att det här är en trailer som inte är representativ för spelet. 10/06 nu låter jag säkert skitgrinig, men jag fattar inte varför så många spel (eller iaf speltrailers) på senare tid ska vara så "galna" och happy go lucky fun fun fun och påtvingat "charmiga". mycket av det bethesda gjort på sistone tex. FO76, wolfenstein... 10/06 Missade dubbelcitat.... men tack då vet jag! :D Cyberpunk är ju dock svårslagen hype just nu! Men vi får se :D 10/06 Aha okej, tack för infon! :D 10/06 InXile har varit tydliga på sociala medier att detta inte är representativt för hur spelet kommer bli som helhet: "When we decided to use Scotchmo as the narrator, the trailer took on a lighter tone, but the game is very much in the same vein as the pre... 10/06 Känns spontant som ett sätt att locka till sig nya fans (läs: casuals), för annars vet jag fasiken inte hur de hade tänkt. Den där tonen är ju definitivt inget som fansen har efterfrågat eller ens vill ha. 10/06 Lättsamhet </3 Efter att ha spelat Dark Souls-serien så vet jag den fulla innebörden av, vet braheten i, och kan nästan inte fördra spel utan: tungsinthet <3 10/06 Tänk dig Fallout 1 & 2. Skulle jag vilja säga :) för mig är detta det jag längtar mest till. Mer hype än Cyberpunk :D 10/06