Startar i september, kommer till Stadia 2020.

För ett litet tag sedan ryktades det om "Ubisoft Pass Premium", och det talades om att Ubisoft var på väg att göra "en Origin Access". Well, så blir det, men ikväll avslöjades det att tjänsten heter Uplay+. Den ger pc-spelarna tillgång till mer än 100 spel – och biblioteket ska stadigt växa.

Ubisoft passade också på att bekräfta Uplay+ till Stadia under 2020.

Tjänsten ska kosta 14,99 dollar i månaden (pris i SEK okänt), och i trailern demonstreras nya titlar som Assassin's Creed Odyssey och The Division 2, men även dlc till dessa och klassiska spel ska ingå. Dessutom får prenumeranter tillgång till sprillans nya spel; i trailern får vi se både Ghost Recon Breakpoint och Watch Dogs Legion susa förbi. Lockar Uplay+ dig?

Gratis testperiod kommer att äga rum 3–30 september.

Skicka en rättelse
Det är naturligtvis hållbart i längden. Företag som inte ger värde för pengarna, som inte lyckas locka kunderna att lägga tid på dem, de företagen kommer att konkurreras ut. När de konkurreras ut så frigörs tid för kunderna att lägga på de framgångsrika... 12/06 Håller inte med, speciellt inte när de flesta publishers vi pratar om även gör spel som är utformade att man ska spendera ett par timmar varje dag för progression. Problematiken har redan börjat diskuterats kring att alla vill starta egna streaming serv... 11/06 Vår tid är blott en annan valuta de konkurrerar om. Kan också vara därför de snabbt anammar prenumerationstjänsten. Har man det bästa utbudet , för en summa som är tillräckligt låg för att prenumerationen inte ska sägas upp, räcker det med att försöka... 11/06 Även om kommunisten i mig inte gillar att spekulera i kapitalistiska modeller så måste man ju se att detta inte är hållbar marknad. Det handlar ju liksom inte om att pengarna är slut, utan att folk inte helt enkelt har tid. Men de kanske satsar på att... 11/06 Jag tycker det är bra idé för så hinner man testa ett spel och vet vad det är för spel. Sen någon kan man köpa den. Ett bra sätt. Jag väntar in när det kommer bra spel. Å sen prenumerera jag å testar. Så gjorde jag med bf5 anthem. Osv på origin. 11/06 Nu finns det en tjänst för varje kvartal så kan man hoppa runt mellan dom. Inte alla samtidigt 11/06 Next steam + haha vem vet :) 11/06 Eh? Vad är det här för antikapitalism jag läser? Självklart måste företag konkurrera om en begränsad marknad, med sitt egna innehåll. Det är ju så marknadsekonomin fungerar! Eftersom företagen måste konkurrera genom sitt eget innehåll så betyder det att... 11/06 Tar en månad för watch dogs 3 och sen en månad för ghost recon. 11/06 Problemet här blir väl att EA har ett pass, Ubisoft ett, Sony ett och Microsoft ett. Överkomliga priser på enskilda håll, men desto dyrare om man ska ha flera. Känns som att EA och Microsoft har ett tydligt övertag här. 11/06