Avengers har aldrig varit hetare, så det är logiskt att Square Enix valt utvecklarna bakom Tomb Raider (Crystal Dynamics) och Deus Ex (Eidos Montreal) för att utveckla det officiella spelet Marvel's Avengers.

Spelets närvaro under nattens Square Enix-presskonferens var välkommet, eftersom vi fram tills nu fått hålla till godo med en teaser-trailer. Dessvärre blev det inget direkt gameplay den här gången heller (även om det tycks skymta förbi en sekund här och där), men väl några "in-engine"-scener.

Som ni hör är det inte Chris Evans & Co som gör rösterna till sina alter egon, men rösterna vi får går inte av för hackor eller, eftersom de bland annat tillhör Nolan North och Troy Baker.

Spelet börjar vid invigningen av Avengers högkvarter i San Francisco, vilket inte går helt enligt planerna. En attack/olycka leder till att många civila dör, vilket får Avengers att bryta upp, men givetvis inte för gott.

Marvel's Avengers kan köras ensam eller med upp till tre andra online, och utvecklarna lovar att det inte kommer finnas några lootlådor eller något pay-2-win. Man kommer även släppa ytterligare hjältar och regioner att spela i, och alla dessa ska vara gratis.

15 juni 2020 är det dags.