Spana in trailern från Square Enix presskonferens.

Avengers har aldrig varit hetare, så det är logiskt att Square Enix valt utvecklarna bakom Tomb Raider (Crystal Dynamics) och Deus Ex (Eidos Montreal) för att utveckla det officiella spelet Marvel's Avengers.

Spelets närvaro under nattens Square Enix-presskonferens var välkommet, eftersom vi fram tills nu fått hålla till godo med en teaser-trailer. Dessvärre blev det inget direkt gameplay den här gången heller (även om det tycks skymta förbi en sekund här och där), men väl några "in-engine"-scener.

Som ni hör är det inte Chris Evans & Co som gör rösterna till sina alter egon, men rösterna vi får går inte av för hackor eller, eftersom de bland annat tillhör Nolan North och Troy Baker.

Spelet börjar vid invigningen av Avengers högkvarter i San Francisco, vilket inte går helt enligt planerna. En attack/olycka leder till att många civila dör, vilket får Avengers att bryta upp, men givetvis inte för gott.

Marvel's Avengers kan köras ensam eller med upp till tre andra online, och utvecklarna lovar att det inte kommer finnas några lootlådor eller något pay-2-win. Man kommer även släppa ytterligare hjältar och regioner att spela i, och alla dessa ska vara gratis.

15 juni 2020 är det dags.

Skicka en rättelse
Det jag inte förstår är varför ska man ens bli hypad för out of game trailers och videos som visas på sånna här event visst du får concept idén men som här vet jag ens hur och vad jag kommer spela? skulle ju lika väl kunna vara en top down shooter for... 12/06 Du har rätt Man måste bara lära känna karaktärerna....mendet har gått så många filmer nu så min hjärna får svårt att lära om tror jag :p 11/06 Såg otroligt oinspirerat ut. Min dröm har alltid varit ett Ironman spel eller dylikt med RPG element och öppen värld, eller Captain America i samma setting fast under andra världskriget mot Hydra. Detta känns mer som ett ett framryck där du spelar en... 11/06 Haha helvete vilka fula karaktärsmodeller. 11/06 Haha helvete vilka fula karaktärsmodeller. 11/06 Kommentarsfältet just nu: 11/06 Vad många kanske missar är att det här är INTE gameplay. Det är en såkallad "in-engine" video.. Om de maxar på allt vad de kan så skulle spelet kanske kunna se ut såhär. När de visar upp sånt här iställer för riktig gameplay så ringer det alltid varning... 11/06 Mjamje, vette fan. Det kan säkert vara kul, tycker det ser helt ok ut, men att dom ska köra detta som ett "game as a service"-aktigt spel ger dåliga vibbar. Dom säger "no loot-boxes" och folk jublar(återigen, sorgligt att dom ens behöva säga det, men... 11/06 Fel. Fanns en tv-serie med Hulken från 70-talet, samt flera filmer med annan skådis än Mark Ruffalo's Hulk. Fanns en floppfilm med The Avengers med b-skådisar som gestalta rollerna som Iron Man, Capt America, Thor osv. Mark Ruffalo själv är inte ens för... 11/06 Jag förstår att det ekonomiskt skulle bli svårt att få alla karaktärer att se ut som skådespelarna i filmerna och få deras röster etc, men det går inte att komma ifrån att det blir jäkligt...obehagligt på nåt sätt med helt annat utseende och röster än... 11/06