Kingdom New Land gratis just nu.

Inför 2019 utlovades gratistitlar varannan vecka på Epic Games Store, och det är vad vi har fått; Subnautica, Rime, The Witness och Thimbleweed Park är några av spelen. Som en del märkt har takten ökat till ett per vecka under Epic-rean, något som kommer gälla året ut. Just nu är Kingdom New Land gratis, och i övermorgon tar Enter the Gungeon över stafettpinnen.

Ett råd är att hålla koll på ständigt aktuella tipstråden om gratis spel i forumet.

Epic fortsätter också att spotta ur sig exklusiviteter. Under E3 har bland andra Chivalry 2, Shenmue III och Auto Chess blivit mer eller mindre exklusiva, och de är långt ifrån ensamma:

Skicka en rättelse
Fick World War Z i en AMD bundle så nu är man "en av er" :) . Angående funktioner tänkte jag mer på saker som att kunna lägga mer än en vara i kundkorgen samt att man inte kan se i shopen om ett spel är singleplayer, co-op eller multiplayer. 17/06 Cloud saves är en väldigt bra funktion och saknas för tillfället från EGS. Knappast den dealbreaker vissa vill försöka få det till och Epic jobbar på att lägga till funktionen. Achievements, Forums, Gifting, User Reviews och Regional Pricing, nej tack.... 14/06 För att avsluta diskussionen... Angående listan, om vi tar några andra, större punkter som achievements, cloud saves, forums, gifting, user reviews och regional pricing. Vad tycker du om dem då? (Nu verkar EGS nyligen ha patchats till att stödja Offline... 14/06 Relevansen ligger i att din uppfattning om vad som är ett monopol ej är korrekt. Ett monopol innebär inte att alla konkurrenter är förbjudna, utan som i det högst relevanta fallet Microsoft/Apple så blev ett av företagen för dominant på marknaden. Lista... 13/06 Vad är relevansen isf? Har Epic eller Steam köpt någon konkurrent som precis skulle kursa eller vad tänkte du på? Återigen, Steam startades och har gått skitbra. Varför det har tagit så lång tid för konkurrenter att ploppa upp kan varken du eller jag... 13/06 Det stämmer ju bara inte. Mvh spelutvecklare. 13/06 Det är mycket relevant men har du ingen kommentar på det så gör det detsamma. https://i.imgur.com/SynNfar.jpg Tredjepartsnycklar finns hos Epic, den enda jag har köpt var från en tredje part. Epic tillåter "Offline Play" detta är upp till utvecklaren... 12/06 Förstår inte relevansen gällande det du skrev om Apple, hursomhelst... Det kanske stämmer men ge gärna något exempel på argument som saknar substans. Så du skaffade Metro via Xbox Game Pass till Win10? Förövrigt finns det en press release från Deep Silv... 12/06 Steam har råd att ge bort alla spel gratis, det är ju inte de som betalar för spelen. När ett spel varit gratis på humblebundle så träder en 'billigast' klausul in och de måste köra det gratis en dag på steam. Det kontraktet kanske är en sak som inte... 12/06 Microsoft köpte på 90-talet en stor del av Apple som var på väg att gå i konkurs. Detta för att Microsoft var under utredning för monopollika förhållanden och skulle Apple ha gått i konkurs så hade Microsoft varit tvungna att dela på företaget till två... 12/06