Även 26 år gamla spel kan få nya inslag.

Ryktet gick tidigare idag och ryktet stämde också: The Legend of Zelda: Link's Awakening-remaken släpps 20 september till Switch, och den kommer med ett nytt och oväntat inslag.

Dampé, gravgrävaren från Nintendo 64-spelet Zelda: Ocarina of Time, har en viktig roll att spela. Via "Chamber Dungeons" låter han dig bygga egna dungeons du kan utforska för att hitta skatter och vinna priser. Hur du får bitar till dina byggen är något oklart, men kanske genom att utforska spelets konventionella dungeons? Vi återkommer med trailer så snart Nintendo fått tummen ur.

Nintendo Direct-sändningen har jag ställt in på Link's Awakening-trailern. Se och mys!

Skicka en rättelse
Jag tror dock mycket på det med den mindre varianten av Switch, något som jag har trott på i stort sett sedan jag såg Switch från början eftersom det knappt gjordes några nya spel till Nintendo 3DS längre, men sen Nintendo 3DS har börjat säljas så mycke... 12/06 Absolut! historiskt sett så har det alltid kostat lite mer att köpa de slimmade varianterna, men min egen gissning är att det skulle kunna handla om bättre batteritid eller performance-läge portabelt med en 1080p skärm. Vet inte ifall nintendo är redo... 12/06 Hehe. Jo helt sant. Men jag tror nog att du vet vad jag menar om du följt ryktena kring mini Switch och den mer kraftfulla versionen. 12/06 spoiler: switch är redan helt bärbar :P 12/06 Hoppas att ryktet på en mindre, billigare och helt bärbar Switch stämmer och att den släpps lagom till julhandeln. Skulle vara perfekt att lira spel som detta på. 12/06 Börjar luta åt en switch för mig med.. 12/06 Köp. Förutom alla Nintendos godbitar så alla andra spel som man kan spela. Switch är också konsolen men ska ha om man gillar indiespelen perfekt både dockat och bärbart :) Finns bara ett minus och det är väll priset på fler kontroller mm 11/06 En trevlig nyhet då man älskade Zelda 3 till SNESén när det begav sig. Då får vi hoppas det vansinnigt höga priset på konsolen går ner lagom mot Black Friday, annars inget köp. Men de bord det göra, konkurrensen är stentuff och nya konsoler är på ingåen... 11/06 @Nyhet Klippet startar inte automatiskt för mig på Zeldatiden, har provat både MS Edge och Chrome. Tiden är 11:40 i klippet för er som vill kika och inte orkar leta :) 11/06 Det hade varit coolt! Gillar inte alls den plastiga designen på karaktärerna även om miljöerna ser ganska nice ut. Kan nog bli ett köp hursomhelst då Zeldaspelen i regel är väldigt bra :) 11/06