Och sätt betyg på dem alla.

E3 2019 pågår för fullt, och herrarna Emil och Calle kommer springa runt och testa ett stort antal spel de närmsta dagarna. Men vad presskonferenser och shower beträffar är det slut för i år.

Och nu är stunden kommen att kora vem som var bäst! Vem gjorde bäst ifrån sig på E3 2019?

Du får hemskt gärna också sätta betyg på var och en av de olika presskonferenserna, streamarna och showerna. Det här kan du, men 1 = sämst, 5 = bäst och 2-4 nivåer däremellan.

Skicka en rättelse
SquareEnix var överlägset bäst i och med att de visade upp så mycket från FF VII Remake. Microsoft hade ett gyllene tillfälle, men deras konferens var en mycket blek historia. 13/06 Gamescon? 12/06 @Mortaigne: Ja, det märktes att de sparar en del till generationsskiftet. De känner säkerligen att de behöver ha lite vapen att fäktas med mot Sony framöver. Angående The Outer Worlds och Minecraft Dungeon så är ju de multiformatsspel som bl.a. kommer... 12/06 @Patrik1975: De brukar aldrig vara med på E3. 12/06 Är inte Rockstar på E3? Hade förväntat mig ett releasedatum för RDR2 på pc och VR. GTA V VR, Och kanske en hint om att VI är under utveckling 12/06 Tyckte Square Enix och Nintendo var bäst. Final Fantasy VII Remake ser jag mest framemot och de hade många andra bra nyheter. 12/06 Allt var egentligen dåligt då inte Sony var där. Jävlar vad E3 förlorade på det kan jag tro. Men jag tycker Ubisoft var klart bäst. 12/06 Låt oss vara ärliga här. Största och i många fall enda anledningen till att folk brydde sig om Microsoft presentation i år och förra året var pga Cyberpunk 2077. Jag tycker dock med tanke på utvecklarens bakgrund och vad det är för slags titel, hade det... 12/06 Ganska ljum E3 i år om jag bortser från Nintendo som jag tyckte var bäst. Annars tycker jag både Square och Microsoft gjorde bra ifrån sig. Bethesda tog enkelt sistaplatsen för min del. Men Square ska ha beröm för bästa comebacken, för ni kommer väl ihå... 12/06 Jo, men jag förstår samtidigt dig. Älskar man en viss utvecklare så är det svårt att inte kasta pengar på skärmen, som Cyberpunk 2077 och Baldurs Gate III, kommer inte vänta på betyg eller recensioner där, blir förhandsbokning som gäller även om det fin... 12/06