Överlägsen seger för Xbox-skaparen i vår omröstning.

Microsoft levererade den bästa showen under årets E3-mässa, det menar 56 procent av er som röstat i vår undersökning. Vi bad er i går rösta på den presskonferens eller stream som ni tyckte var bäst, och Microsoft leder överlägset.

Microsoft har fått betydligt mer än dubbelt så många röster som tvåan, Nintendo (24 procent), som i sin tur sopar banan med trean Square Enix (10 procent). Sen följer Ubisoft, PC Gaming Show, EA och Bethesda.

Microsoft kunde visa E3-mässans två största grejer under sin konferens: antydningar om Xbox Scarlett och releasedatum och annat godis för Cyberpunk 2077. I Sonys frånvaro hade de det ganska enkelt att få mest uppmärksamhet.

Så här ser omröstningen ut just nu, efter 616 deltagare.

Ni fick också sätta betyg på de olika showerna. Dessa hittar du i omröstningsnyheten.

På det hela taget går inte E3 2019 till historien som fylld av stora nyheter. Det märks att en ny konsolgeneration närmar sig, och E3 2020 lär bli svintung – PS5 och Xbox Scarlett ska ju släppas i slutet av nästa år. Vi vågar väl tro att Sony är tillbaka till nästa års mässa, och förhoppningsvis har både små och stora utgivare massa nya spännande spel att presentera till dem!

Vad tycker du varit bäst på E3 2019?

Skicka en rättelse
Microsoft var rätt extremt överlägsna denna gång. 14/06 Nintendo var överlägset bäst, de visade upp spel som släpps 2019, Super Mario Maker, Fire Emblem, Links Awakening, Astral Chains, Daemon Machina, Luigis Mansion 3, Cancice of Hyrule och nya Pokémon, allt exklusivt och 2019. Sen en jäkla massa annat som... 14/06 Vet inte om Sony kunde gjort detta flopp-året bättre, hade de gjort något i stil med förra årets pretentiösa skräpshow hade mässan snarare blivit sämre än vad den redan var. 13/06 Som sagt, Sony var ju inte närvarande så helt förväntat att MS får mest uppmärksamhet. De har ju trots allt nya konsoler på ingång, även om det är en bit framåt i tiden precis som de mest intressanta spelen. Ser mest framemot Doom Eternal, Cyberpunk,... 13/06 Räcker att de presenterar bra spel som jag vill spela, resten är bonus och där blev jag nöjd. Cyberpunk 2077, Elden Ring, FF 7 Remake, FF 8 Remaster, BOTW 2 räcker alla för ett år typ. 13/06 MS utan tvekan. Märks verkligen vilket företag som har spelarnas väl i fokus och vilka som skiter i fansen och bara räknar pengar.... (hint, det rimmar på påny) 13/06 Väldigt svagt E3 i år. För mycket cinematic trailers, för mycket content till existerande spel. Personligen hade jag definitivt mest underhållning av Bethesdas konferens dock, eller rättare sagt folks respons till den. Snubben som verkade dra en lina... 13/06 Microsoft var bäst imo - men på detta E3 så är det lite som att vara den längsta av Snövits sju dvärgar.. 13/06 Håller med dig på den punkten. Oavsett om man gillade spelen eller inte så hade de bra tempo, många titlar och lagom blandning. Visst kan man tycka det är tråkigt att de inte visade Fable, men de kanske inte ville visa sitt eget open world RPG efter Cyb... 13/06 Xbox-konferensen utan tvekan. Vare sig man spelar på Xbox One, PC eller någon av de andra plattformarna så visades det upp en helsikes massa intressanta spel, det går inte att förneka om man är ärlig. Att dessutom få en första titt på Project Scarlett... 13/06