Microsoft levererade den bästa showen under årets E3-mässa, det menar 56 procent av er som röstat i vår undersökning. Vi bad er i går rösta på den presskonferens eller stream som ni tyckte var bäst, och Microsoft leder överlägset.

Microsoft har fått betydligt mer än dubbelt så många röster som tvåan, Nintendo (24 procent), som i sin tur sopar banan med trean Square Enix (10 procent). Sen följer Ubisoft, PC Gaming Show, EA och Bethesda.

Microsoft kunde visa E3-mässans två största grejer under sin konferens: antydningar om Xbox Scarlett och releasedatum och annat godis för Cyberpunk 2077. I Sonys frånvaro hade de det ganska enkelt att få mest uppmärksamhet.

Så här ser omröstningen ut just nu, efter 616 deltagare.

Ni fick också sätta betyg på de olika showerna. Dessa hittar du i omröstningsnyheten.

På det hela taget går inte E3 2019 till historien som fylld av stora nyheter. Det märks att en ny konsolgeneration närmar sig, och E3 2020 lär bli svintung – PS5 och Xbox Scarlett ska ju släppas i slutet av nästa år. Vi vågar väl tro att Sony är tillbaka till nästa års mässa, och förhoppningsvis har både små och stora utgivare massa nya spännande spel att presentera till dem!

Vad tycker du varit bäst på E3 2019?