Mer än en cameo.

Det ryktades om Gaga, men under E3 var det Reeves som klev upp på scenen och bekräftade sin medverkan i Cyberpunk 2077, och i samma veva avslöjades releasedatumet: 16 april 2020.

Keanu Reeves roll i Cyberpunk, som Johnny Silverhand, är större än vad många kanske räknar med. I en intervju med Geoff Keighley under E3 avslöjar CD Projekt Reds vd, Marcin Iwiński, att Silverhand kommer följa V (spelarkaraktären) under nästan hela spelet. Det blir dock inte tal om en konventionell rpg-följeslagare; Johnny Silverhand är ett slags spöke i V:s huvud.

Faktum är att Keanu Reeves är den, efter V, som har mest att säga i Cyberpunk 2077. Man lade 15 dagar på att spela in Reeves repliker, och hela intervjun med Iwiński ser du undertill.

Demon som visades under E3 kan du dock tvingas vänta på. Våra E3-resenärer, Calle och Emil, har sett den. Resten av världen kan emellertid tvingas vänta till augusti och Gamescom. Tålamod!

"Det blir dock inte tal om en konventionell rpg-följeslagare; Johnny Silverhand är ett slags spöke i V:s huvud." Tack för den spoilern! 15/06 Av samma anledning som man använder skådisar i film, nämligen att de kan skådespela. Om spel vill berätta en historia är det ingen nackdel att ha skådisar som passar rollerna, kända eller inte. 14/06 Ok så om jag tolkar det rätt så finns det bara en karaktär som man vill välja. 14/06 Om jag minns och förstått det rätt så finns det 2 andra skådespelare som kan ersätta Keanus roll i spelet. Dvs om man inte väljer Johnny Silverhand som sin "childhood hero" i karaktärsskaparen. Det syntes på någon screenshot. 14/06 Förstår faktiskt inte kändisar i spel. Går ju lätt att fixa coola karaktärer. Förstår inte varför man ska trycka in Hollywood skådisar som förmodligen kostar en hel del me. Är ju hellre pengarna gå till andra delar av spelutveckling. Aldrig förstått ido... 14/06 https://images-ext-1.discordapp.net/external/ZEDBMPZI5I0j6XbEua4qpBbPBD02y3SABGImVWHqwiU/https/i.redd.it/c84ljl3uop331.png 14/06 Det skönaste är att det är min landsman och att jag kanske jobbar där en vacker dag. (Tycker efter Johnny Mnemonic så är Keanu en given shackpjäs.-) 14/06 Blir det en Keanu Reeves staty i collector edition nu? https://media.giphy.com/media/l2SpZifDYF9vvsj7i/giphy.gif 13/06 För min del spelar det ingen roll vem det är, bara det görs på rätt sätt och skådisen vet vad den håller på med. Vet att många klagar på Keanu, men själv har jag gillat honom sen Bill and Ted ;P 13/06 Ja, det var precis det jag skrev, men du kanske glömde läsa. Folk reagerar på Keanu för att de vet att han finns och har sett honom på riktigt. Vet de inte att det är en riktig person bakom den digitala masken reagerar de inte. 13/06
Skicka en rättelse