Kan Obsidians nästa spel locka Fallout: New Vegas-älskare?

The Outer Worlds är nästa spel från Obisidan Entertainment. På papperet lovas klassiskt RPG med många gråzoner och stora möjligheter att påverka världen omkring dig. Eller, vad sägs om att alla karaktärer kan dö – utan risk för game over?

Calle och Emil har spanat in 20 minuters färskt spelande på plats i Los Angeles. I klippet ovan levererar de tankar runt vad The Outer Worlds vill vara, och hur bra det ser ut att lyckas.

Skicka en rättelse
Lol lyckades se fel på båda. Inte säker på hur jag lyckades se fel på Kerbal men när jag kollade MStore för Outer Worlds så missade jag att dom hade suttit upp 2 separata listings för dom olika versionerna istället för visa alla konsoler i en listing.... 14/06 Kerbal Space Program Enhanced Edition finns inte ens på PC så det kan omöjligen vara EGS exklusivt. The Outer Worlds släpps även på Microsofts affär, som nämnt ovan, så det är ett spel, i.e. precis vad jag sa. Tänk om. 14/06 @Juel91: The Outer Worlds släpps på Xbox Game Pass på PC. Det är en hel drös med "Epic-exklusiviteter" som har dykt upp, och kommer att dyka upp på Xbox Game Pass: Metro Exodus, Operencia: The Stolen Sun, Phoenix Point, Afterparty och The Outer Worlds... 14/06 Kerbal Space Program: Enhanced Edition är EGS exklusiv på PC så det är 2. Sen så är Outer Worlds EGS exklusiv på PC så det är 3. I.e. alla du nämnde. 14/06 Blev lite snopen, men detta känns betydligt mer "meh" än vad jag trodde... Hoppas att de polerar det rejält innan release. 14/06 Jaha, men det är rätt irrelevant i det här fallet, dels för att det bara är rykten (om du nu inte har en konkret källa, förstås, med verkliga bevis, tex. en kopia av ett kontrakt), men även för att det inte alls är någon indikation på att ALLA deras spe... 14/06 Jag är ett enormt fan av Fallout: New Vegas (och 3 och 4) men det här ger liksom inget utslag på radarn. Jag tycker det ser ut som vilken shooter som helst för yngre tonåringar. Kanske om de visade lite mer dialogval och RPG-element osv, i stället för... 14/06 @knoxudg: Det är unreal engine sist jag hörde något 14/06 Med vissa nyheter så har det börjat visa sig att det är en "No Steam och gog" deal som dom skriver på med sina kontrakt. 14/06 Dom kunde lika gärna kalla spelet Fallout. 14/06