Wish you were here.

Bristen på spel höll Playstation 4 borta från E3 i år, men när Sony inte var där dansade Microsoft på bordet; ny Xbox, Cyberpunk 2077-datum, Halo Infinite, Gears 5, Elden Ring. När ni röstade fram bästa E3-showen vann Microsoft med en förkrossande marginal – men de saknade Sony.

I en intervju med Giant Bomb säger Phil Spencer att det inte är lika kul när båda inte är där.

I wish Sony was here. E3 is not as good when they’re not here.

Sony har definitivt inte sagt nej till E3 2020, och med tanke på att Scarlett släpps julen 2020 och att Playstation 5 troligen också släpps däromkring kan nästa år bli en duell att minnas. I år uteblev dock den traditionella kraftmätningen, och det tyckte alltså även Microsoft var trist.

Skicka en rättelse
Det är en artikel baserad på de slutgiltiga specsen. Dessutom innehåller den kommentarer från utvecklare som bekräftar PS4ans enorma övertag i prestanda. Du påstår att de är jämnstarka, det är käpprätt åt helvete fel. Sedan så säger du "inte bara Sverig... 15/06 Nja, jämför man exklusives så är det väl ingen som kommer i närheten av Nintendo. de kan ju i princip leva på sina egna spel 15/06 Ehh det är en artikel som skrevs innan konsolerna släpptes. Om du kollar specsen på dom släppta så är den enda stora skillnaden RAMen. Förövrigt har specs väldigt lite med hur bra konsoler säljer, om du kollar på marknaden nu ser du att Switch, den svag... 15/06 Jag gillar Spencer men det känns som han fjäskar ibland. Inget bra E3 i år iaf. 14/06 Tungt med gangbang på övervåningen när dina barn är där....... 😂 Men tycker Sony som ett byggt extremt mycket hårdvara borde kunna bättre. Släpp hellre en maskin med kvalitet delar rakt igenom för två tusen till och jag är där. 14/06 Om man tycker sortera musli känns som en viktigt syssla så. 14/06 Folk här verkar knappt diskutera Nintendo. Intressant med tanke på att Switch verkar sälja som smör i solsken. Och på tal om exclusives så är ju Nintendo i klass med PlayStation där. Det de saknar är CoD,Fifa och andra multiplatforms storsäljare. 14/06 Nej, har nog aldrig sett någon ha så fel som du, och allting i samma inlägg till och med. Det måste vara någon form av rekord. https://kotaku.com/report-ps4-is-50-faster-than-xbox-one-1308239556 Vet inte vilken karta du kollar på men sist jag kollade... 14/06 Haha ja fan vad den låter... inte värre än min gamla ps4:a barnen fått ärva dock som låter som 8 tornados som kör gangbang på övervåningen 😅 14/06 Nej. För det första så är konsolerna praktiskt taget jämnstarka (kan garantera att PS4 inte är 50% starkare än XBone). För det andra så kollade jag på internationella säljsiffror inte bara Sverige (kan ju inte vara mer än någon % av hela marknaden) och... 14/06