Calle & Emil har sett en apokalyps där vattenbrist varvas med parkour.

Dying Light 2 är kanske inte helt förvånande uppföljaren till Dying Light – zombie-spelet med en öppen spelvärld där man kunde kuta runt lite som man ville och snickra ihop finurliga vapen. På E3 har utvecklaren Techland valt att visa upp en icke spelbar demonstration, och Calle & Emil bänkade sig givetvis för att se hur det ser ut.

Deras intryck ser du i videon ovan, där vi även får reda på att Emil skulle lägga sig ned och självdö om det bara fanns kräftor att äta i en hypotetisk apokalyps.

I Dying Light 2 lägger man större fokus vid att man ska kunna påverka spelvärlden med sina val, vilket man visade prov på i demonstrationen.

Skicka en rättelse
Eftersom zombiefilmer är den genre som ligger mig allra närmast om hjärtat så torde det finnas något zombiespel där ute att uppskatta. Det är ju bara det att det inte är filmer såsom 28 dagar senare som jag gillar, utan saker som Tombs of the Blind Dead... 16/06 Problemet med dying light 2 just nu är man vet inte mycket som är bättre ändrat och nytt. Dvs kmr det finnas fler intressanta melee vapen? kommer natten vara farligare än den vart innan? kommer talent trädet vara mer intressant? kommer där finnas mer... 15/06 Grappling Hooken så att säga är väl inte direkt ny? Svingar man ju runt med i första spelet en hel del efter att man låst upp den i skill-trädet. 15/06 Dying Light kändes verkligen som Zombie apocalypse och man var inte så överlägsen som man är i andra spel, det var inte bara att slakta zombies hur lätt som helst, man skulle helst undvika stora samlingar :) Sen senare fick man ju grymma vapen osv först... 15/06 I coop ska det vara tydligt vem som är host så man ska kunna hur deras val påverkar staden i olika riktningar. Ska bli intressant att se hur stora förändringarna blir. 15/06 Dying light 1 är grymt bra. Extra kul med det DLC som finns där man också åker runt med bil. Efter ett tag sitter parkour rörelserna som ett smäck och man svingar sig runt vilt i världen. 15/06 Dying Light är ett av mina absoluta favoritspel. Uppföljaren ser ut att kunna infria mina högt ställda förväntningar. <3 15/06 Med tanke på bristen av bra coop-spel så var beslutet att plocka upp det första Dying Light med alla DLCs för 149kr på Playstation Store grymt bra. Tror jag och min bror tryckt 50+ timmar utan att klara spelet, och utöver detta finns en stor expansion.... 15/06