Trendspaningar, saknade företag och personliga favoriter.

E3 2019 är officiellt slut. mässan är stängd sedan ett dygn tillbaka och de flådiga montrarna för miljontals kronor demonteras och packas ihop inför nästa show. De sista intrycken, intervjuerna och gameplayet kommera att publiceras under helgen och undertecknad tar flyget hem till Sverige om några timmar.

Det har som alltid varit en intensiv vecka, med massor av intressanta bokningar av spel som både överraskat och gjort oss hoppfylla inför spelhösten. Det är dock tydligt att detta var lite av ett mellanår för branschen, hålet efter Sony var påtagligt och utan något i den motsatta ringhörnan kunde Xbox dominera. I alla fall på presskonferensen.

Jag och Emil passade på att under den sista halvtimmen på mässan sammanfatta våra tankar, med trendspaningar och personliga favoriter.

Jättebra bevakning, nyhetsflödet var bra och skrivet bra. VLOG:en var grädde på moset och från er sida kunde jag inte önskat mig bättre. (Möjligen att försnacket var för långt, men det är en smaksak.) Sedan att konferenserna var mitt i natten kan tyvärr... 17/06 Tycker att ert snack och era videos var klockrena. Precis lagom längd och trevligt innehåll. Balansen mellan kamratligt och mysigt och informationsrikt var bra. Dock störde jag mig på de bilder ni använde för alla videos. Varje gång fick jag intryck av... 17/06 Grym bevakning. Uppskattade mest då Calle och Emil sammanfattade intrycken vid de olika spelen. Kunde tyvärr inte kolla in livestream bevakningen men den var säkert superbra :) Grymt flyt på siten också då det bara sprutade ut artiklar så props till nyh... 17/06 Mjo, men man vill ju få till en mer levande intervju. Ibland blev det lite att titta på telefonen och checka av listan med frågor. Men, man har ju liksom höjt ribban rejält efter att ha sett utvecklingen sedan första fräcka fredag och hur de förvandlats... 17/06 Satte en 3a på grund av att ni helt missade uploadvrs e3 stream. Annars bra jobbat 17/06 Mellanår eller mellangeneration? 2012: -ZOMG! Vänta bara på nextgen då jäklar! 2015: -Okej de första spelen var usla men det är ju förväntat, nu kommer de riktigt bra spelen! 2017: -Okej merparten var besvikelser men nu sista åren kommer de riktiga lire... 17/06 Det var helt klockrena streams! Bara att se fram emot nästa fredag när man får se er i rutan igen. ;) 17/06 Tyckte intervjuerna var riktigt bra, så klart satt de bakom en viss tid det får ta och andra journalister i kö vilket lätt blir pressande. Intervjuerna var ändå stora behållningen för mig, hade det inte varit för Calle så skulle t.e.x. cyberpunk intervj... 17/06 Tycker det varit riktigt prima, som vanligt! Den enda negativa kritiken är nog kring intervjuerna där det kändes i vissa av dem var lite stolpigt och nervöst emellanåt utan något riktigt bra flyt. Romero-intervjun undantagen, där jag ändå tycker Calle... 17/06 http://www.reactiongifs.com/r/krvs.gif 17/06
Skicka en rättelse