Fallout 76 blev mer eller mindre till en katastrof för Bethesda, men det var inte bara själva spelet som kantades av problem, utan även de fysiska föremål man producerade för att marknadsföra och sälja spelet. Ett av dessa föremål var den väska man skulle inkludera i samlarutgåvan av spelet.

Gamers som pungade ut för denna version blev rejält besvikna när den levererades, eftersom den canvasväska som tidigare visats upp i marknadsföringsmaterial hade ersatts av en nylonväska modell glorifierad jympapåse.

Ursinnet visste inga gränser, och det dröjde inte länge förrän Bethesda fick pudla och lova att skicka ut nya väskor. Nu har de nya väskorna börjat anlända, och på internet rapporteras det att de faktiskt håller hög kvalitet, som sig bör.

En annan fysisk produkt som skulle marknadsföra spelet var den Nuka-rom man tog fram, komplett med en Nuka Cola-inspirerad flaska. Problemet var bara att det inte rörde sig om en högkvalitativ glasflaska, utan ett plastskal man trädde över en vanlig flaska (för 700 spänn).