Mellan 30 augusti och 3 september får allmänheten ta del av den senaste glimten av storspelet.

Sukten efter Cyberpunk 2077 är större nånsin, och inte blir det bättre av att man visat upp ett nytt gameplay-demo bakom stängda dörrar på E3 som gemene man inte fått ta del av.

I ett "hemligt meddelande" som man gett ledtrådar till i en video om spelets samlarutgåva skriver utvecklaren att man vill få ut det mesta av det jobb man utfört, och därför kommer vänta med att visa upp denna demo för allmänheten till PAX eller Gamescom i augusti för att bygga hype.

Nu har man via Twitter specificerat att man inte kommer visa upp demon på Gamescom (21-25 augusti), utan på PAX West, som hålls mellan 30 augusti och 3 september i Washington.

Calle och Emil hade turen att få se demon redan under E3, och har delat med sig av sina intryck i video- och textform.

Skicka en rättelse
Det tror jag nog, men de vill ju försäkra sig om att den är så hög som möjligt så länge som möjligt för att kunna försäkra sig om att man får in tillräckligt mycket förköp, samt att intresset är fortsatt högt när det närmar sig release. Vi kommer nog... 17/06 @jehuty @waeress : Jamen då kan man nog känna lite hype! Låter som en skjyst setting, jag vill bara undvika att behöva samla mana-potions för att besegra en tioarmad buffel som sprutar eld och sånt typ. 16/06 "För att bygga hype". Hehe, de tycker inte att de byggt tillräckligt eller... Behövs det bygga ännu mer o riskera att inte leva upp till den... 16/06 Visst är det trevligt med bra gameplay och jag är säker på att det blir bra. Men för mig är det i en sådan här titel längre ner på listan; före gameplay kommer story, quests, setting, miljö, karaktärer etc och det är jag helt säker på att Cyberpunk komm... 16/06 @Espresso_Bengt: Cyberpunk 2020 som är ett bordsrollspel, inte ett brädspel, kom ut 1990 och är inspirerat av; Bladerunner (gamla filmen), böcker som Walter John Williams (Hardwire) och senare William Gibson (Neuromancer). Det visar en nära framtid där... 16/06 Precis som andra har nämnt tidigare behöver cd projekt jobba på gameplay. De andra delarna är jag inte det minsta orolig över. Tänk er ett sjyst RPG med gameplay i doomklass. De skulle ha kunnat anlita id software för vapenkänslan ;) (drömma kan man ju... 16/06 Kanske kommer någon drake eller två det vet man aldrig :P . Det kommer vara robotar men spelet kommer fokusera mer på augmentering och då menar jag att man kan byta ut kroppsdelar mot mekaniska delar för att bli bättre på alla sätt och vis. Av det man... 16/06 OK, så inga drakar eller monster ala Witcher eller Fallout utan mer cyborgs och robotor typ? 16/06 Spelet är baserat på ett brädspel som heter Cyberpunk 2020 men skulle helt klart jämföra det mer som bladerunner. 16/06 Har inte greppat settingen för spelet riktigt, är det typ som Bladerunner eller? Eller ”The Fifth Element” om någon kommer ihåg den filmen. 16/06