Flera källor pekar på samma releaseperiod.

Det ser ut som om Last of Us 2 kommer att släppas nästa år, rapporterar Eurogamer. Det är flera olika källor som ligger bakom uppgiften - dels har Kotakus Jason Schreier (ständigt denne Schreier!) med sina källor bakom sig sagt på twitter att spelet planerades att släppas hösten 2019 men att det nu skjutits upp till “tidigt 2020, möjligtvis februari”.

Dels har skådespelerskan Ashley Johnson, som spelar Ellie, i en intervju setts säga något som låter som februari, innnan hon avbryts av reportern. Döm själva i videon har nedanför, en timme och sju minuter in i filmen.

Slutligen har spelanalytikern Daniel Ahmad sagt att februari 2020 är vad som gäller internt på utvecklaren Nauhty Dog. Vad tror ni själva?

Skicka en rättelse
Jo jag tror nog att ps4 versionen kommer ha 1280x720 eller högre. ;) Det jag menade var att de lär släppa en snyggare version till PS5 om det nu betyder högre upplösning, högre grafikinställningar eller 60FPS istället för 30 vet jag inte. 18/06 Så sammanfattningsvis släpps typ ALLT våren 2020? x) 18/06 @lampis: Nej, långt ifrån lou 1 var riktigt överskattat, var grymt bra men verkligen inte bästa för det var rdr1 tsm med uncharted trilogin. Den här generationen har 2an mera tufft motstånd mot Days gone, rdr2, uncharted 4 osv.. 18/06 Har våren blivit den nya hösten inom spelvärlden? Blir smaskens! 17/06 Våren 2020 kommer bli perverst bra alltså med tunga spel. The Last of Us 2, Final Fantasy 7 Remake, Dying Light 2, Vampires: The Masqurade Bloodlines 2, Watch Dogs 3, CyberPunk 2077, Marvel's Avengers. 17/06 Ettan står sig som förra generationens absolut bästa spel. Av det vi har sett hittills verkar uppföljaren bli den här generationens bästa spel. 17/06 Rankar det som ett av de absolut bästa spelen jag spelat. Håller helt med i att gameplay inte var speciellt, tyckte det var riktigt bra dock men man gick igenom sin progress i gameplay snabbare än vad man gick igenom storyn så halvvägs inne i spelet lär... 17/06 ...Saaaaaaaaatan. Min backlog är redan c:a 50 spel. 17/06 Backlog livet är inte så dumt ändå! ;) Jag hinner sällan spela alla spel som kommer ut i tid utan för ta dem efterhand, tex har jag både RDR2 och Division 2 väntandes på mig. 17/06 Nyligen spelat The Last of us 1 remaster till PS4 :D Bra spel, men inte på nått sätt speciellt gameplay, klarade sig från att kännas "repetetivt" pga inte alltför långt och bra story. 17/06