Obsidian kommenterar videon som visades under E3

Förra veckan fick Calle och Emil spana in nytt gameplay från lovande scifi-rollspelet The Outer Worlds. Du kan se och höra deras tankar om det här, och sedan kanske det smakar med att själv kolla in vad de flesta under mässan fick se bakom stängda dörrar.

Videon är från en utvecklarpanel där Obsidian visade upp sitt spel inför publik, och vill du hoppa över lite försnack så spolar du fram till cirka 4:30.

Skicka en rättelse
Kan du definiera vad du menar med att >äga< dina spel och hur EGS och Steam skiljer sig på den punkten. Idag finns det inte många AAA-spel du kan äger om butiken skulle stänga ner förutom GOG då. Även om man köper PC-spel i butik idag är det i princip... 18/06 Får se om man fortfarande är intresserad när det kommer till Steam. Epic kan kyssa min glansiga bak. 18/06 Alltså jag är så hypad! Blir på xboxet eller pc jag spelar tackvare gamepass. Högst troligt kommer jag lira på konsolen. Ser fantastiskt ut! Perfekt spel som triggar rpg nerven och älskar utgivare och kreatörer som gör såhär. De är stolta och vill göra... 18/06 Jag önskar att alla presentatörer på sådana här evenemang kunde sluta invänta applåder efter var och vartannat ord eller mening...blir så awkward när de uteblir. 17/06 Jag köper dem i steam, origin & Windows store. 3 butiker som jag har huvuddelen av mina spel. Med game pass försvinner väl spelet när man inte betalar månadsavgiften? 17/06 Utgår ifrån att han handlar på GoG. 17/06 Hur köper du dina PC spel? 17/06 Att döma av de andra fd. Epic-exklusiva spelen, Metro Exodus och Operencia, som finns i Xbox Game Pass PC så går det att köpa dem i store så det borde vara samma för The Outer Worlds! 17/06 Ok. Såg det. Men det går väl inte att köpa löst då? Vill gärna äga spelen. Annars blir det lite samma sak som med Epic Store att det glöms bort (försvinner). 17/06 Det kommer till Xbox Game Pass på PC också...om man nu vill undvika Epic. 17/06