Och då är det inte ens gratis än.

I början av året blev det klart att Bungie och Activision skulle skilja sig och att studion fick ensam vårdnad om barnet Destiny 2. Eftersom spelet huserat på Battle.net uppstod ett lätt logistiskt bekymmer men strax innan E3 fick vi veta att flytten till Steam ska ske i november, i samband med den nya expansionen Shadowkeep. Nyheten verkar ha haft en positivt effekt på spelarbasen då den återigen passerat en miljon aktiva varje dag. Siffrorna kommer från en statistikbot som också konstaterar att PvE är populärast av alla spellägen.

Med tanke på att grundspelet blir gratis i och med Steam-lanseringen borde denna siffra öka, särskilt med tanke på att det även ska släppas på Googles streamintjänst Stadia. Alla framsteg i spelet ska gå att föra över till de nya plattformarna.

@uberpwnage2.0: ja, lite intressant när folk såger spelet vid fotknölarna och sen har de inte spelat sedan y1. jag har däremot full förståelse för att känner sig brända och inte köpt forsaken. med det sagt, det är ett så otroligt annorlunda spel mot hur... 20/06 Hahahahah så det är ett minus att man inte kan flyga upp och ner och åt sidorna litegrann till ingen nytta? Ja makes sense,,,,, med den logiken är det ett plus att man med piltangenterna kan "styra" loggan på laddskärmen i Division 2? Right on haha....... 20/06 Välförtjänt! Jag var inte med från början så jag vet inte hur pass dåligt det var då. Jag fick det gratis och installerade det för typ 1 månad sedan. Det slutade med att jag köpte expansionerna och season pass, och jag loggar in varje dag i princip och... 20/06 Level 20, alltså har du typ inte spelat sedan release. Förlåt. Men jag avskyr verkligen folk som delar sina åsikter om ett spel som uppdateras hela tiden med DLC, expansioner, patches och annat när man inte testat det efter allt det där släppts. Mycket... 19/06 Blir det gratis till konsoler också? Eller gäller det bara PC versionen? 19/06 Fast så vitt jag kunnat se (fortfarande lite diffust) så det enda som ingår i Free 2 Play delen är DLC från första året. D.v.s Osiris och Warmind, Forsaken ingick ju inte i det första season passet. Jag kanske missat något men jag kan inte se Forsaken... 19/06 Jag tycker att spelet började bra men efter ett halvår så tappade jag intresset. En sak är på grund av att jag inte får ut något av att få exotiskt skräp. I 1an så var en sparrow från en raid eller spöke något man suktade efter groft. I 2an så har det... 19/06 Tycker inte det är brist på content, speciellt inte sen season of oplulence. Laddtiderna är ju typ 10s. 18/06 @Ichabod: safe då ju! ska ba döda lite cabal nu ttyl 18/06 Ja, extrem brist på content. Har spelat till och med Forsaken och det är verkligen tunt med content, precis samma fel som i 1'an. Spelserien är ju ökänd för sin brist på just detta. Detta trots att man köpt grundspelet plus två(!) expansioner. Laddtider... 18/06
Skicka en rättelse