Mer Samus Aran, mindre Nathan Drake.

Gameplay-premiären för Star Wars Jedi Fallen Order möttes av både ris och ros. Enligt en FZ-undersökning tyckte nästan 40 procent av den var bra. 25 procent tyckte till och med att den var mycket bra, medan 25 procent var tveksamma. Men tänk om det vi såg inte var representativt?

Enligt Giant Bombs podcast är Fallen Order i själva verket inte den Uncharted-klon som demon gav sken av, utan snarare ett Metroid-spel. Med andra ord: vi besöker planeter i den ordning vi önskar och nya förmågor gör att vi låser upp tidigare låsta områden. Klassiskt Metroid, således.

Kotakus Jason Schreier ger sitt medhåll. Han kan inte begripa varför EA valde att visa detta när det verkar som om spelet är "mycket mer än detta". 15 november får vi reda på hur mycket mer.

Har för mig att jag läste i någon intervju om att lemlästning var reserverat till specifika händelser, skulle bli förvånad om ingen (kanske till och med ens egen karaktär) blir av med nån hand första gången man möter nån extra elak antagonist. Det är... 19/06 Är också ett fan av gore och dismemberment men jag är inte direkt förvånad att de inte gick den vägen. Hade förmodligen höjt spelets åldersgräns och således sänkt spelets intäkter. Plus det som någon annan sa att det inte är direkt Star Wars att det fly... 19/06 Menar du att det inte var för barn 77? 19/06 För star wars tror ja mer de har att göra hur de brandar sig, ett sci-fic för alla även barn. 19/06 1977, Star Wars Ep. IV, Obi-Wan hugger av armen på en snubbe i baren. Året är nu 2019, lemlästning är nu något dåligt som absoult inte får visas. *facepalm* 19/06 Det är väl bra om det inte är som dark souls för kan vara sämsta spelen som gjorts. 19/06 Mm men att de dör av en hit av sabeln är ju just för att de vill att den ska vara kraftfull, när du väl är inom räckhåll så dör en trooper lätt som en plätt som i filmerna, så tanken är ju att du får dodga eller göra annat innan du får en öppning, och... 19/06 Jag vill ha något som toppar X Wing! 19/06 Demon var ju typ definitionen av axelryckning 19/06 Gameplay videon vi fick var, enligt mig, väldigt avtändande tyvärr. Såg dåligt och okarismatiskt ut... men dessvärre så har ju EA-monopolet på SW totalt torkat ut spelutbudet, var väl många år sedan vi fick ett riktigt SW spel nu så man får väl fortsätt... 18/06
Skicka en rättelse