Kopojksmys i sommar!

Rockstar skriver på sin sajt att The Music Of Red Dead Redemption 2: Original Soundtrack nu finns att förbeställa för den som håller på med sådant. Men redan nu kan du lyssna på två spår på Spotify, bland annat det fantastiska Crash of Worlds av Rocco DeLuca.

Plattan innehåller spelets sjungna låtar och är producerad av flerfaldige Grammy-vinnaren Daniel Lanois, med artister som Willie Nelson, D’Angelo och Josh Homme. Hela den digitala samlingen kommer att finnas tillgänglig från och med 12 juli. Sommarlyssningen är därmed räddad.

Här kan du läsa Rockstars pressmeddelande i sin helhet.

Klicka för mer information
Skicka en rättelse
Nej nej, det är Rockstar vi snackar om. Dom vill bara tjäna pengar och det vet vi sedan tidigare. 20/06 Att RDR2 kommer vara tillgänglig på dom nya konsolerna kommer vara självklart och det pga att bägge 2 kommer vara bakåtkompatibla. Tror mer på en patch än en helt ny remaster som bumpar upp spelet till 60fps/högre upplösning. 20/06 Japp exakt så tror jag det blir. Skulle inte förvåna mig om RDR 2 är ett spel man kan köpa direkt till PS5 och nya Xbox när dom kommer. Sen släpps det till PC samtidigt. 19/06 Ja jag tror de har tänkt sig att först sälja det en gång till, till alla konsolister på next-gen och när det väl ebbat ut så släpper de till PC för en tredje säljrunda. 2021-22? 19/06 Dåligt hur som helst av Rockstars att inte ge oss något att gå på... Får lite Valve/Half Life 3 vibbar, över ett sekel efter och ännu inget alls om vad som försiggår. 19/06 Ja tyvärr. Har många gånger velat köpa det till ps4an men det känns som precis med GTA att spelet kommer göra sig bäst på PC. Då jag ändå alltid "ligger efter" med att spela så gör det ingenting men Red dead Redemption är ett spel jag längtat efter dag... 19/06 Det kommer aldrig på pc, har sagt det hela tiden. ;) Eller så kommer det först när PS5 kommer då det kommer en upphottad version av det till dom nya konsolerna, precis som med GTA 5. Så ni får nog vänta tills minst nästa år. 19/06 Trevligt! 19/06 Försök hålla dig stadig sen har du (den rimliga) tron att det inte kommer på PC över huvud taget att ta dig igenom också efter det. Btw, fun fact: Ledmotivet för förra Red Dead var ju Sverige-sprunget - javisst! Är han inte med i 2'an nå? https://www.yo... 19/06 börjar på allvar nu tro att vi får vänta på PC release först efter spelet kommit ut på PS5 och nästa Xbox :( 19/06