Nästan bara ros på Steam.

Viktigt meddelande till allmänheten: Koji Igarashis Bloodstained är äntligen släppt, och av reaktionerna på Steam att döma luktar det blodig succé. 93 procent av drygt 2 100 ger det tummen upp, och därmed kan vi nog slå fast att det inte bli någon Might No. 9-soppa av det här.

"Iga" lämnade Konami 2014 med en rad fantastiska Castlevania-titlar på cv:et och, efter att ha sett Kickstarter-succén för just Mighty No. 9, tog han sig också till Kickstarter för spelet som delar allt, utom just namnet, med Castlevania. Av den gryende succén att döma gjorde han rätt i det.

I releasetrailern framgår det också att detta bara är början. 13 gratis dlc, med bland annat new game+, cp-op, mardrömssvårighetsgrad och fler karaktärer, ska dyka upp i kölvattnet av releasen.

Skicka en rättelse
Har tdan tagit platinum och lirat igenom det två gånger. Tänker låta det vila lite nu tills dlc börjar trilla in.. eller så spelar jag om det från noll på nightmare. Men jag är väldigt nöjd med Bloodstained. En klar 8/10. Det blir säkert ännu bättre med... 03/07 Katt som dött och blivit demon, tycker inte den är konstig alls faktiskt. 25/06 Jag har väntat på att ni skulle skriva någonting om detta, trodde ni missat det helt 😅 Hursomhelst älskar jag spelet! 👍 22/06 Det låter som att ingen höll hen i handen.. 22/06 Vad är de som skulle vara svårt? Vilken Logitech controller är de? Känns lite som du inte läst tutorials utan bara hammrat på next. Första bossen sänker man ju med bara skorna. Prova olika shards. Vissa är starkare än andra och de blir sjukt starka när... 22/06 @Dave Lister: stött på konstiga monster ännu? t.ex jätte katten? 22/06 Det tycker jag verkligen du ska, själv har jag nu lagt ner ca 12 timmar på dom senaste två dagarna på spelet och har knappt 45% av kartan utforskad. Frågan är nu bara, går det att få mer än 100% i detta också som i C:SotN? ^^ 22/06 det här är inte castlevania för mig, för mycket skämt, konstiga fiender, alldeles för hög kontrast överlag på hela spelet. det enda skälet jag tänker ge det en chans är att gameplay mechanics verkar vara väldigt nära castlevanias som jag tyckte om. jag... 21/06 Vad hade du väntat dig? Spelet Kickstartades specifikt för dom som gillar Koji Igarashis spel och Castlevania: Symphony of the Night i synnerhet, har man missat det under dom 4 år sedan Kickstartern startades så har man verkligen satt på skygglapparna... 21/06 Efter bossens byst nerf är det ett icke-köp för mig ;) 21/06