Tänker långsiktigt, tar genomtänkta beslut.

En flygande start fick en del att för ett kort ögonblick se Apex Legends som en seriös Fortnite-utmanare. Men tittarna flydde snabbt och intäkterna sjönk. Under E3 avtäcktes visserligen en ny säsong med start 2 juli. Det återstår att se hur stor (om någon) effekt den kommer att ha.

För US Gamer berättar exekutiva producenten Drew McCoy att de hela tiden tänker långsiktigt, och inte fattar ogenomtänkta beslut. Nya karaktären Wattson har man exempelvis "lekt runt med" sedan tidigt i fjol. McCoy menar att tänker flera år framåt, och i den planen finns inte Apex 2.

We do believe in this game as a live game. We're never gonna make an Apex 2; hoping next Season 72 is awesome. That's kind of where our head is at: how are we setting this up for the long term.

Skicka en rättelse
@[NiS]StarCroW: "Dött" är ett onödigt ord möjligen, men det är något som jag använde i jämförselse med konkurrensen - andra BR-spel - och framförallt hur spelet har dalat i förhållande till vilken användarbas det hade inledningsvis. Tycker du har en poä... 22/06 Precis. NI SKA GÖRA TITANFALL 3!!! 22/06 @Patrik1975: Free2play = cashgrab? "ok" 22/06 Håller med de du skriver om motorn och avsaknaden av uppdateringar med innehåll. Men förstår inte riktigt detta med ”Övergivet” och ”dött”? Ibland känns det som folk tolkar concurrent players via hur mycket folk som tittar på spelet via Twitch. Spelet... 22/06 Cash grab??? ???? Påminn mig igen vad som tvingar dig att spendera pengar på detta spel som är helt gratis. Dom tvingar inte någon att lägga ett öre. Och om dom skulle satsa på en 2a så skulle folk säga att det är att mjölka en ko. Det må vara EA GAMES... 21/06 Motorn är ju grym. Väldigt optimerad och ser förhållandevis bra ut. Titanfall 2 var tex riktigt snyggt så man vet ju vad den kan klara av. Apex har enligt mej en riktigt härlig bas enligt mej. Som många säger så skulle de behöva lite mer gamemodes. Möjl... 21/06 Jag har inte haft mycket att klaga på gällande motorn. Är fuskare, avsaknaden av förnyelse i innehåll/spellägen och vapen som gjort att spelet känns övergivet. Ett misslyckat försök till "season 1" hjälpte inte heller. Hur man kan säga att man "satsar... 21/06 Gå gärna in på vilka delar av motorn du inte gillar. Jag gillar själv inte source-motorn, men jag ogillar den från erfarenhet. Titanfall-spelen använder den dock rätt ypperligt. 21/06 Vad spelar det för roll hur gammal spelmotorn är om den är rätt för spelet? Känslan är helt överlägsen anser jag, rörelsemekaniken är vad många spel borde vara. Vet inte om du har spelat Apex Legend på sistone? Men det kommer uppdateringar ganska frekve... 21/06 Quake 1 funkar utmärkt idag med en förvånadsvärt bra spelarbas...så det är inte så farligt med äldre motorer ;) 21/06