Bombastiskt och taktiskt FPS med fokus på samarbete och flygande kroppsdelar.

Det hyllade och taktiska FPS-spelet Insurgency fick en minst lika hyllad uppföljare vid namn Insurgency: Sandstorm i slutet av förra året, och har du missat denna pärla kan du under helgen prova på det helt gratis på Steam. Det rör sig om en taktisk militär-shooter där man dör och dödar snabbare än ögat, så det gäller att ta det lugnt och samarbeta med ens lagkamrater.

Är man Rambo-typen går det givetvis att lira på egen hand med AI-styrda kollegor, men även på lägre svårighetsgrader kan det vara nog så knepigt att gå vinnande ur striden.

Det finns en rad olika lägen, kartor, vapen och annan utrustning att prova på, så se till att klämma in några timmar i helgen. Utvecklaren släpper även kontinuerligt nytt innehåll gratis, och kommer innan årets slut bland annat lägga till moddningsverktyg, fler spellägen och nattversioner av existerande kartor.

Jag skulle inte vara så stressad på få konsolversionen så snart som möjligt. Spelet är så galet dåligt optimerat på pc, eller i alla fall sist jag spelade. Buggigt också, för ibland fungerar inte animationerna eller så renderas inte händerna eller vapne... 24/06 Inväntar fortfarande konsolversionen.. Bara ett år sedan dem nämnde det. 23/06 @Komured: Ja i hardcore tappar du dina vapen. Har inte spelet det själv så vet inte exakt hur det funkar, men du kan hämta dina vapen i lådor som finns runt omkring banan. Annars i normal mode så spawnar du med ditt kit. 22/06 Då har du inte kört Squad då ^^ Bästa ljudet i ett spel någonsin. Speciellt när man ser till realism. Kan inte säga att jag gillar vapenmekaniken i Ins. De som får mig att känna de clunky. Flyter inte alls. 22/06 Testat lite snabt. Ljudet är helt okej, första spelet på... vet inte hur länge där jag inte stört mig på att vapnen låter helt orealisitska. Där emot inte fattat spawnläget, körde hardcore och får typ nästan spawna naken när man dör? 22/06 Finns inget spel som har så tillfredställande vapenmekanik. Och ljudet är brutalt bra, sen är det väldigt snyggt också. Men jag håller med att det kan kännas lite "clunky" att röra sig omkring banan. Definitivt värt sin prislapp dock. 22/06 Horribel optimering, men för jävla skoj att köra hardcore coop-läget! Hoppas det blir bättre så småningom. 22/06 Jag känner att det är något som är off med känslan, det är förmodligen optimeringen. Det är något som inte flyter som det ska i alla fall som lämnar en liten bitter eftersmak. Gillade ettan, föredrar det fortfarande framför detta i ärlighetens namn. 22/06 Är det som ett gammalt hederligt Rainbow Six eller Ghost Recon att kunna lira med AI teammates..? Finn det något sånt mode? Ska nog ta och ta ner det över helgen o prova. Vill inte ha något snabbt Call of Duty eller multiplayer. 22/06 Tyvärr faller de inte mig i smaken. Känns väldigt "janky". Och känslan för min del är inte där. Men har kört squad så mycket nu så kan va att jag inte får känslan då typ ingen kommunicera. Och kör spelet mer som ett hardcore cod spel. 22/06
Skicka en rättelse