Eller ska vi säga att de söker "fresh meat"?

Efter stormen kring mobila Diablo: Immortal har Blizzard lovat att de har "flertalet" Diablo-projekt i görningen. Det har också ryktats om att man skrotat (ännu en) Starcraft-shooter för att satsa på bland annat Diablo 4. Nu nås vi av nyheten att Blizzard söker nytt diaboliskt folk.

Man söker bland andra en lead concept artist och lead character artist till ett "ännu ej avslöjat Diablo-projekt". Mer än så går inte att utläsa, men Blizzards tycks mena allvar med mer Diablo.

Det florerar också ett synnerligen skakigt rykte (via Pcgamesn) om att Blizzard visat både Diablo 4 och Overwatch 2 för anställda i Paris med releaser "tidigast 2020", men både jag och en kollega har läst den påstådda källan, utan att hitta någon täckning för det. Däremot kan vi slå fast att mer Diablo är på gång, men mer än så vet vi alltså inte i dagsläget. Vi håller er såklart underrättade.

Skicka en rättelse
Precis det här ^ Det är nåt väldigt off med Path of Exile. Jag vet inte om det är motorn, animationerna eller vad det är men hela spelet känns som mindre delar som satts ihop som inte riktigt lirar i sin helhet. Det liksom flyter inte. 27/06 Vill inte vara någon domedagsprofet samt att jag kan ha väldigt fel, men jag tror tyvärr att vi de kommande åren får bevittna Blizzard riktiga förfall. Pengar kommer de med stor sannolikhet att tjäna, men det är inte våra pengar som kommer att strömma... 26/06 Wolcen då? :) 26/06 Man undrar ju vart blizzard lägger alla pengar de tjänar egentligen, pumpa ut mobilspel, remakes och spel som inte vågar ta risker? Har bara varit skräp sedan SC2 (Hearthstone är undantaget). Så du litar blint på Blizzard? Och att du skriver att PoE har... 26/06 Har de fortfarande inte kommit någonvart med D4? Tänkte att det skulle bli klart åtminstone nästa år. 26/06 Jag ser framför mig låsta lootlådor i olika valörer som måste öppnas med speciella nycklar erhållen in-game eller köpta via mikrotransaktioner. 26/06 Tack! En likasinnad i debatten. PoE är så satans överhypat. Hade lagt ner för längesen om det inte varit f2p! 26/06 Tvåan och Trean var episka. Ser fram emot fyran :) 26/06 Blizzards immortal var ännu mer tecknat än D3. Typ allt Blizzard gör har den artstylen och riktar sig till yngre. Jag är sjukt skeptisk på att dom kommer göra ett riktigt mörkt spel i stil med de äldre. Dom vill nå ut till så bred massa som möjligt och... 26/06 Så jävla taggad på WC3:Reforged! 26/06