26 minuter gameplay ska tydligare visa vad Fallen Order är för spel.

Respawn visade 15 minuter efterlängtat gameplay från Star Wars Jedi: Fallen Order vid E3-mässan nyligen. Men, vi som såg filmen gav både ris och ros, där bland annat striderna kritiserades för att vara linjära.

För att bredda bilden av vad spelet har att erbjuda har Respawn släppt en längre version av spelsessionen (samma rulle som Calle och Emil såg på plats i Los Angeles). Denna är drygt 26 minuter lång och Game director Stig Asmussen skriver att den är bästa sättet för oss att förstå influenserna från Metroid-, Castlevania- och Souls-spelen. Se själv ovan. Och FZ-kollegornas åsikter har du här.

Många tyckte 15-minutersfilmen gav intryck av något i stil med Uncharted. Det var fel, uppger Respawn och drar hellre paralleller till Metroid. Den 15 november får vi svaret på vad Fallen Order faktiskt är.

Skicka en rättelse
fattar inte varför de alltid måste göra Jedi ? vore ju sjukt mkt bättre att spela som Sith :D intressantare story eller brutalare iaf. 27/06 @Majorkraft: eller hur, slutade själv att kolla efter den där... 27/06 En av de stora orsakerna varför Star Wars fick den genomslagskraft som serien faktiskt fick var pga. att det var för att just tekniken var ny och filmen var mer eller mindre något man aldrig sett förut i en sådan stor skala. Idag så finns det betydligt... 27/06 inväntar recensioner. Tyckte detta såg extremt förutsägbart och tråkigt ut. Åh nej, vi har ingen ström för att hissa ner denna platform som är det enda sättet att springa framåt här. Okey, vi går bakåt 30 meter för att trycka på en knapp, så nu kan vi... 27/06 Det finns bra, det finns dåligt. Vad jag tyckte var fantastiskt var att jag inom de första fem sekunderna kunde se att det var Kashyyk. Jag ser fram emot det här :) 27/06 Har aldrig förstått hur man kan knocka två stormtroopers bara genom att slå ihop deras bepansrade huvuden (om man inte råkar vara en Wookie).. Resten såg helt ok ut tills man spenderade 1 minut med att skjuta ner en skyttel med en AT-AT, ingen Star Wars... 26/06 Jag tyckte det såg hyfsat intressant ut. Till folk som gnäller över att det inte känns som Star Wars rakt igenom, vad förväntar ni er? Jag tror inte man någonsin kan få en 100%-ig Star-Wars-känsla som från 70-talet om man inte åker tillbaka till 70-tale... 26/06 Det ser ut som vilket generiskt, modernt spel som helst - med Star Wars-tema. Allt är som vanligt med andra ord. 26/06 SVINSNYGGT med Starwarsmusik! KÖP! 26/06 Nä, det kan jag hålla med om, vissa går praktiskt taget bärsärk när deras favoritfandom "attackeras". Sen kan man ju tycka att hot om bojkottningar är extremt tandlösa eftersom dessa personer med största sannolikhet inte kommer att bojkotta överhuvudtag... 26/06