Fares fortsätter sticka ut hakan.

Under E3 avslöjades Josef Fares, som ligger bakom Brothers och A Way Out, att hans Hazelight har ett nytt spel på gång. Mycket mer än så fick vi inte veta, men filmen ser du undertill.

Rock Paper Shotgun har fått ett snack med den svenska film- och spelskaparen som fortsätter vara vag. Hans nästa spel är inte A Way Out 2, men på många sätt kommer det att "påminna om Brothers och A Way Out, men på ett helt annat sätt". Det ska bli "omöjligt att tröttna på". Det kommer förmodligen också ha multiplayer i någon form då Fares menar att "multiplayer-spel med berättelser är underskattade". I sann Joses "Fuck the Oscars" Fares-anda sa han också:

It’s going to be like that. You’re going to get fucked. You’re going to get fucked every 30 minutes.

Och med "fucked" menar Fares "mindfucked".

Skicka en rättelse
Samma här, vi hade skitkul i A Way Out. En till genomspelning väntar när vi växlar karaktärer, ville bara att lite tid skulle passera först. :) 28/06 Omöjligt att tröttna på? Storhetsvansinne. 28/06 A Way Out var riktigt bra. Sjukhusscenen håller Kojima-klass. Jag hoppas att han gör en uppföljare av samma kaliber som inte är lika linjärt och erbjuder fler sätt att lösa uppgifterna på, och en lite tajtare kontroll. 27/06 Jag gillade A Way Out, kändes fräscht och jag har stort förtroende i Fares som spelskapare. Roligt med folk som vågar prova idéer även om det kanske inte alltid skulle lyckas istället för att köra på säkra beprövade kort. 27/06 Det är skönt att det finns återkommande spel inom annat än indie och AAA. Personligen tyckte jag att Fares med sitt 'A Way Out' var en frisk fläkt. Det är skönt med några AA-spel ibland, allt behöver inte vara 20 timmar långa kampanjer eller senaste gra... 27/06 Både Brothers och A Way Out gav mig en känsla som jag får kanske 1 gång på 10år inom spel nuförtiden. Det kommer jättemycket bra spel men knappt några alls som jag går och tänker på långt efter jag har spelat klart, som första gången jag spelade FF7,... 27/06 Smaken är som baken. Tyckte A Way Out var skitkul ihop med polaren. :) Ser fram emot Fares nästa spel. 27/06 Nja, det var ganska B. 27/06 Har inte spelat A way out själv men sett ett antal genomspelningar alltid kul å titta på twitch, dem flesta har sagt det varit ett bra spel. 27/06 Får Molyneux-vibbar av Fares. Han får nog leverera bättre än A Way Out (kändes som en helt OK B-rulle med co-op) om jag ska bli pepp på hans nästa spel. 27/06