Få tillgång till spel från EA:s bibliotek på prenumerationsbasis.

Prenumerationstjänsterna EA Access och Origin Access har redan funnits till Xbox One och PC i flertalet år, men Sony tackade inledningsvis nej till att släppa den till Playstation. I efterhand har man dock ändrat sig, och nu vet vi att EA Access kommer släppas till Playstation 4 den 24 juli (eller 25:e i Sverige, beroende på hur exakt nedräkningen på webbplatsen är).

Priserna kommer ligga på $4,99 per månad eller $29,99 per år, vilket troligen innebär ett svenskt pris på 40,50:- respektive 249:-, precis som på Xbox One.

Hur spelutbudet kommer se ut jämfört med på Xbox One vet vi ännu inte, men förvänta er i alla fall att få tillgång till lite äldre Battlefield-spel samt en drös årliga sportspel. Programmet lockar även med tillgång till vissa nya spel, dock med begränsad speltid. Man kan därefter köpa sagda spel till ett rabatterat pris.

Kommer du börja prenumerera på EA Access till Playstation 4 eller använder du det redan till PC eller Xbox One?

Skicka en rättelse
Premier finns bara till PC av någon outgrundlig anledning. 01/07 999 kr/året låter fortfarande som en bra deal om du ändå vanligtvis köper 2-3 EA spel varje år till fullpris, som säkert många av oss gör. 01/07 Det finns 2st prenumerationer en basic som står med i artikeln för 249kr och en premium tjänst som kostar 999 per år. Den med premium så får du tillgång till alla nya spel tror det är en vecka innan dem släpper den ut i handeln då ingår alla spel som... 01/07 Nej nej, först får du slita 8 timmar om dagen för att kunna köpa mat för att överleva, sen betala hyra för att ha nånstans att spela, sen el för att kunna starta konsollen, sen bredband, sen ps+ för online, sen ea access... fy fan säger jag. Det var bät... 01/07 Jaha, om det endast är "förra årets" sportspel som ingår vart det plötsligt ointressant för min del. 30/06 @s3ng: Jag förstår inte riktigt vad du vill säga. Gnäller du på konsoler eller på prenumerationstjänster? Det är väl upp till var och en hur många prenumerationer man vill ha, man kan fortfarande köpa ett spel på skiva och spela utan någon som helst int... 30/06 Har man missat en del äldre spel som är släppta av EA så är det här en ok tjänst. På Xbox ingår ju många bakåtkompatibla titlar som Mass Effect, Dragon Age, Dead Space-serierna etc. I övrigt så kommer inte nya spel, det är alltid "förra årets" sportspel... 30/06 fifa 20,bf och nhl 20 lär inte komma med ea vid släpp än 10 timmar gratis. . då dom brukat vänta ca 1 år innan dessa finns på ea A. 30/06 Måste säga att 250kr låter väldigt attraktivt. Jag menar det är ju inte ens ett halvt spel (till konsol) per år om man betalar fullpris. Enda problemet med det här är väl att inte äger spelen, men det tycks ju spela allt mindre roll. Skulle passa mig... 30/06 Ja, som de flesta konsumentfientliga idéerna i spelbranschen har ju konsolspelarna försvarat detta sedan Xbox Live, så utvecklingen går ju dit de vill. 30/06