2 juli drar det igång – Nu berättar Respawn mer om innehållet

Respawn har i ett inlägg på den officiella sajten delat med sig av fler detaljer om den andra säsongen av Apex Legends, som drar igång imorgon, 2 juli. Man inleder med att pudla en aning:

”Vi har lyssnat på er feedback om grinden i säsong 1 och har skapat ett system som tillåter större framsteg med battlepass, med mindre grinding över kortare tid, för spelare som kommer tillbaka regelbundet”, säger Respawns Lee Horn och tillägger att säsongen kommer att kännas ”mer tillfredställande”.

Företaget berättar vidare att du kommer att kunna köra dags- och veckoutmaningar för att levla upp ditt battle pass. Och se där, ”inga utmaningar kommer att kräva att du först går igenom en Youtube-tutorial”.

Vill du gräva ner dig i alla detaljer så hittar du dem på EA:s officiella blogg.

Skicka en rättelse
Kan bara tacka Apex för ping-systemet till PUBG. Det enda som var intressant med apex är nu i det bästa (imo) och mest autentiska BRspelet. 02/07 Spelar faktiskt Apex rätt mycket. Och är glad över den nya säsongen! 01/07 @utemoewbel: Om inte annat så gav Apex nytt liv till Forntite m.fl i form av pingsystemet, respawn och lite annat smått och gott! Men jag föredrar Apex alla dagar i veckan över Fortnite även om jag inte spelar det lika ofta som i början. 01/07 *vinkar* Hej hej, här är jag! Tycker spelet är asbra i grunden, men Respawn har lite att jobba på innan de är på banan med mer innehåll TILL spelet. 01/07 Jag tror ingen trott att det ska döda Fortnite, det känns otroligt med tanke på populäriteten. Men många tycker nog Apex Legends är roligare om man måste välja mellan dom 2 spelen. 01/07 Det va ju ett bra spel i starten, tror även att folk räknade med att dom skulle göra lite mer med spelet när det blev så populärt som det blev. Men sen att dom inte driver igenom några uppdateringar eller nya maps blev ju deras fall. Ska bli intressant... 01/07 Kul med lite nytt, men det vore fint om det kunde dyka upp stöd för solos och duos också. 01/07 Vart är alla fz-anhängare nu som hypade detta skitspel till skyarna och sa att det skulle döda fortnite? hahaha 01/07 Vad spelar det för roll om de lyssnar men sedan fullkomligt struntar i vad spelarna säger? Nej Respawn har jag verkligen inget förtroende för. 01/07 Hade dom slängt in ett TDM-läge så tror jag många hade återvänt. 01/07