Sitter peruken bättre idag?

Netflix-serien The Witcher ska ha premiär redan i år, men detta till trots har vi ännu inte sett särskilt mycket från serien. Ett första klipp på Henry Cavill som Geralt skapade perukdebatt, medan en läckt (nu nedtagen) video fick Nilfgaard-soldater att se ut som "jättepungar".

Inför Comic-Con i San Diego har Netflix släppt nya bilder som fokuserar på de tre tyngsta rollerna; Geralt (Cavill), Yennefer (Anya Chalotra) och Ciri (Freya Allan). 19 juli ska vi få veta mer, och vem vet: kanske får vi både trailer och datum då? Seriens officiella tagline lyder hur som helst:

The worst monsters are the ones we create.

Ja, var det inte något slags mönster med tre nitar i en triangel på många av Geralts rustningar i spelen? Hade för mig att det var det även på tv-seriens rustning. Det var dock, som du da, nitar huller om buller. 07/07 Yennefer är väl ytligt 22 år gammal? Hon ör ju egentligen nåhot över 100 men har för mig hon gav sig en 22 årings utseende genom magi. Men förstår vad du menar, hoppas beteendet åtminstone är "vuxet". ^^ 06/07 Coat of plates heter plata på Svenska och ja, det är precis vad som har hänt, utsidan avslöjar inte vad som döljer sig innanför och sen någon fann det har nitlädret blivit en del av fantasy-troperna. Ja, de kan sitta tätt, men då ser man ett tydligt mön... 06/07 @loerk: Nämnde jag dig specifikt? Jag menade alla som sitter på reddit och klagar (till exempel). De grundar sina åsikter på hur spelen ser ut. 05/07 Man får kanske säga "en rätt dålig kopia" då? :) Brigandiner och och coat of plates (vet inte vad de kallas på svenska) är förmodligen ursprunget till allt nitläder i fantasy. Någon har sett bilder på riktiga rustningar och sedan missförstått vad det... 05/07 Nja, får inte alls den känslan. Brigandiner är inte så tätt nitade och designen i sig ger tydliga vibbar av generisk D&D fantasy. :/ 05/07 Nitlädret ska förmodligen vara någon slags kopia av en brigandine (typ en tröje med överlappande plåtbitar fastnitade på insidan av något tyg/läder). Tveksamt dock om det verkligen är metall under lädret. 04/07 @Joakim Bennet: Yennefer är ju en trollpacka av rang och ändrar utseende efter fåfänga...Geralt gissade väl på att hon var född med puckelrygg innan hon "korrigerade" sig? Tror fö att Cavill skulle kunna funka. Översta bilden i tråden såg rätt hyfsad... 03/07 Jag påstod aldrig att du var en släktforskare. Att du inte förstår vad jag skriver är ditt problem och ingen annans. Du verkar inte förstå hur en diskussion* fungerar. Du kan inte säga till någon att "lugna" ner sig om du inte besitter en uns fakta, du... 03/07 Usch, nitläder. Mindre avskräckande än jättepungarna ändå. 03/07
Skicka en rättelse