Låt oss ta studiotempen inför Control i sommar.

Ni har tidigare röstat fram formkurvorna för Bioware, Far Cry och Borderlands, och våra kompisar på Sweclockers har gjort detsamma för Fallout. (Spoiler: Fallout 76 är inte populärast i serien.)

I sommar släpps Control från finska Remedy, vars historia förstås handlar till stor del om action i tredjeperson; Max Payne, Alan Wake, Quantum Break. Men vi ska förstås inte glömma av Death Rally. Ni röstar efter FZ-skalan där "5" är lika med en odödlig klassiker och "1" något dåligt.

Till skillnad från tidigare tillfällen, inspirerad av Sweclockers, kör vi på dolda omröstningar. På det viset kommer resultatet att bli än mer rafflande. Ni röstar, vi ger resultatet. Deal?

Skicka en rättelse
Matrix modden är ju suverän! Rekommenderar att alla testar första Payne med den modden. 05/07 Matrix modden till max payne var hur frän som helst :) Max Payne 3 tycker jag fått onödigt dålig kritik. Bra gameplay ändå och rätt bra stämning 05/07 minns fan bara max payne å alan wake. max payne 2 har jag installerat tom nu. may payne 1 lr 2 med moddar är fortf bland det roligaste jag haft, slowmo, matrix, massor med vapen, effekterna, allt bara. 05/07 Håller med föregångare som sagt att Poets of the Fall har associerats med AW. För mig är AW ett av dom absoluta favoritspelen någonsin. Musikvideo av PoE med AW inklippt. https://www.youtube.com/watch?v=0f_hewSrAH4 05/07 Alan Wake är ett spel som jag kan rekommendera om man gillar Twin Peaks (orginal serien, inte sett fortsättningen än) eller Stephen King. Det råder ingen tvekan om att det finns många Twin Peaks fans hos Remedy. Kanske var det även på grund av att jag... 05/07 Max Payne 1 & 2 var två sådana spel som hade en helt otrolig atmosfär, fantastisk grafik och grym gameplay. Sen minns jag också att de var helt otroligt optimerade! Damn vad Remedy var duktiga på det den tiden. Quantum Break tyckte jag var rätt coolt,... 05/07 Max Payne 1 för mig :) 05/07 Death Rally är nog det enda jag spelat, övriga ligger i backloggen #skämmas. Det är hur som helst en klar femma. Har spelat demot till det flera timmar än många fullängdsspel. 05/07 För mig är det enkelt, Max Payne 2 är det bästa spelet som de gjort. På andra plats kommer nog första spelet följt av Alan Wake. Mitt intresse för Remedy har dock dalat en hel del sedan Alan Wake. Quantum Break lyckades inte intressera mig på samma sätt... 05/07 Death rally originalet är det bästa spelet :) 05/07