Bra att veta för dig som inte refundar.

Shenmue 3 verkar ju efter många långa år närma sig release: den 19 november är det dags, om inga ytterligare förseningar slår till. Hursomhelst är systemkraven släppta, vilket ger en hint om vad som kommer krävas för att driva kalaset. Så här ser det ut:

Minimum

Rekommenderat

CPU

Core i5-4460 / Quad Core

Core i7-7700

RAM

4 GB RAM

16 GB RAM

Grafik

Geforce GTX 650 Ti (2 GB minne)

Geforce GTX 1070

Lagring

100 GB

100 GB

Pc-versionen säljs exklusivt i Epic Games Store i ett års tid, vilket i vanlig ordning skapat diskussioner. Som plåster på kinden såret lovar utvecklarna pengarna tillbaka, att byta till PS4-versionen eller Steam-nyckel där spelet väl släpps där.

Skicka en rättelse
Jag säger det rakt ut, med tanke på vilka sjuka pengar de drog in på kickstarter så måste jag säga att det är en stor besvikelse att se hur detta spelet ser ut att ha släppts för ca 10 år sedan. Har inte mycket gott att säga om det efter att jag har set... 08/07 Shenmue är lite av en niche-titel tack vare att Dreamcast floppade. De som hade Dreamcast uppskattade nog Shenmue då det på den tiden var banbrytande på många sätt. Dock har spelen inte åldrats särskilt väl, vilket försvårar det att fånga in nya fans.... 05/07 Ahh okey, well då har de ju lyckats väl isf :) Fortfarande blir det nog svårt att locka nya spelare, vet inte hur många gånger i livet jag försökt sälja in folk på att köpa och spela FF7 när det portades, det är svårt med daterad grafik :) 05/07 Dom kunde ha fått det att se mycket bättre ut, men det handlar mycket om att det ska se ut och ha samma känsla som de tidigare dreamcast titlarna :) Från en shenmue synvinkel så ser det verkligen authentic ut Sen är Epic fiaskot en helt annan soppa 05/07 Känns som detta kommer bli en kalkon utan dess like. Efter Sinking City så är ju inte EPIC exklusivitet något riktmärke för kvalité heller. Känns som de kastar iväg sina pengar på ett skapligt oansvarigt sätt vid det här laget. Gillar Shenmue 1 & 2, köp... 05/07 känns som ett riktigt floppspel, ser ut som ett tidigt ps3-spel så har svårt att se att andra än fans av serien är taggade. Utöver det passade man på att köra Epic-exklusivitet och först vägra refunds, luktar mycket bajs här... 05/07