På årets E3-mässa fick vi veta att Square Enix håller på att jobba med en remaster av hat-älskade Final Fantasy 8. Nu har det dock kommit fram att vi kanske inte bara kommer bjudas på ett rejält lyft i grafiken och lite nya funktioner, utan även att karaktärerna kommer berikas med röster snarare än bara rutor med text.

Det är uppmärksamma användare på forumet Neogaf (eller Reddit, beroende på vem man frågar) som upptäckt en dold beskrivning av spelet i den officiella webbplatsens källkod. Utöver den vanliga beskrivningen av storyn och remasterns visuella makeover, har vi i slutet av den följande rad:

FINAL FANTASY VIII Remastered is an RPG, available in English and Japanese voiceover, and is also text localized into French, Italian, German and Spanish.

Japanskt och engelskt röstskådespeleri alltså. Tilläggas bör att textraden numer är borttagen, och det går inte utesluta att det rör sig om ett väldigt specifikt tryckfel. Om det visar sig stämma vet vi inte heller i vilken utsträckning rösterna kommer användas – kanske rör det sig bara om specifika scener.

Vems röst vill du helst höra ur Squalls mun?