Kommer vi äntligen få höra Zells ljuva stämma?

På årets E3-mässa fick vi veta att Square Enix håller på att jobba med en remaster av hat-älskade Final Fantasy 8. Nu har det dock kommit fram att vi kanske inte bara kommer bjudas på ett rejält lyft i grafiken och lite nya funktioner, utan även att karaktärerna kommer berikas med röster snarare än bara rutor med text.

Det är uppmärksamma användare på forumet Neogaf (eller Reddit, beroende på vem man frågar) som upptäckt en dold beskrivning av spelet i den officiella webbplatsens källkod. Utöver den vanliga beskrivningen av storyn och remasterns visuella makeover, har vi i slutet av den följande rad:

FINAL FANTASY VIII Remastered is an RPG, available in English and Japanese voiceover, and is also text localized into French, Italian, German and Spanish.

Japanskt och engelskt röstskådespeleri alltså. Tilläggas bör att textraden numer är borttagen, och det går inte utesluta att det rör sig om ett väldigt specifikt tryckfel. Om det visar sig stämma vet vi inte heller i vilken utsträckning rösterna kommer användas – kanske rör det sig bara om specifika scener.

Vems röst vill du helst höra ur Squalls mun?

Skicka en rättelse
Jovisst, jag vet också hur man kan spela spelet så effektivt som möjligt. Men det känns ju trist att man blir tvingad till att inte använda magi (som var/är en så enorm del i FF universumet). Lixom, vill du vara så stark som möjligt? Ge fan i att använd... 08/07 @Tamazin: Du behöver vara lite mer strategisk gällande vilka magier du använder samt vilka du använder för junction. Skulle till och med säga att man aldrig ens ska ha Magic aktivt som ett kommando, utan endast använda de för junction. Dra massor av mag... 07/07 Eh 8an hamnar väl på plats 8a i ordningen på hur bra det är ungefär. Draw systemet är så idiotiskt; OM jag vill använda "magi" och göra mycket skada i en strid, jo då kommer jag efter striden vara svagare till nästa strid då jag har färre antal utav mag... 07/07 Fina grejer! När man möter Ultimecia: "Oh hai future lady, we gonna stop you, ahaha!" 06/07 Arnold som Squall, Stallone som Zell and JCVD som Rinoa. 06/07 Betydligt bättre än sjuan i de flesta aspekter. Hoppas MIDI-musiken från den första PC-versionen byts mot riktig musik. Sen bakgrunderna behöver ju en total overhaul. (Också vad förbannad man blir att man inte får något bekräftelsemejl på denna skitsida... 06/07 Enda felet med ff8 är att det kom efter ff7. Det tog mig några år innan jag fick arslet ur vagnen och kunde spela det. Riktigt bra spel faktiskt. 06/07 Haha Tommy Wiseau hade varit awesome kan bara höra det you're tearing me apart Rinoa xD 06/07 Tommy Wiseau som Squall hade varit toppen, samt Greg Sestero som Seifer. 06/07 Åttan är ett fantastiskt bra spel, endast sjuan överglänser det. Tycker draw-systemet och magic-equip för att boosta stats funkar väldigt bra. Annorlunda, speciellt för sin tid. 06/07