Warframe är ett så pass omåttligt populärt spel att man sedan några år tillbaka anordnar en årlig mässa vid nanm TennoCon. Årets upplaga gick av stapeln igår, och man har delat med sig av massor av spännande material och nyheter.

Först ut har vi en ny, öppen del av spelvärlden som kallas för The Duviri Paradox. I trailern ser vi ett monokromt, drömskt landskap som ser ut att hålla på att falla samman. En man i en märklig mask (som vi sett i tidigare konceptkonst) strosar runt, men attackeras av en hästburen medlem av den nya fiendefraktionen. Spana in vad som händer nedan.

The Duviri Paradox står dock inte näst på tur för Warframes expansioner, utan det gör istället Empyrean. Denna expansion fokuserar på att sammanbinda existerande spelområden med hjälp av rymdskeppet Railjack. Spelare kommer tillsammans med andra kunna ratta detta skepp genom att ta ansvar för olika stationer på det, såsom vapen och resurshantering. Behöver man några extra kanoner kan man även infiltrera och temporärt ta över fiendeskepp.

Vidare så delade man med sig av en ny trailer för nästa etapp i den huvudsakliga kampanjen, som man döpt till The New War. Den ska släppas till jul och tycks kretsa kring den utomjordiska rasen The Sentients och deras invasion av vårt solsystem.

Avslutningsvis visade man upp ett nytt intro till spelet, som är en del i ett kommande försök att hjälpa nya spelare att lättare komma igång.

Är du sugen på att se hela streamen i sin helhet så hittar du den nedan.