Remedys atmosfäriska actionspel räknar ner till releasen!

När Remedys spel är som bäst lyckas de balansera spännande berättande med bra actionsekvenser och medan det dröjer till i slutet av augusti innan Control släpps kan du få en försmak av de första 13 minuterna redan nu via IGN.

Vi hade möjlighet att träffa Brooke Maggs, narrative designer på Remedy, på E3 och vi pratade just om hur studion alltid dragits åt abstrakta inslag i sina spel. Det blir också snack om inspirationskällor och om det klassiska berättargreppet audio logs.

Vill du se vår gameplay, som utspelar sig lite längre in i spelet (med RTX ON!) ser du det nedanför.

Skicka en rättelse
Ser riktigt bra ut. Ser fram emot release :D 10/07 Ser skit ut. För varje spel de gör känns det som att Sami är mindre och mindre med när det kommer till story i deras spel. 10/07 Ja tvåan var grym, men där var det mest den teknologiska utvecklingen som imponerade mig. Med havoc fysiken osv. Tyckte inte storyn var alls lika bra som i första, tyckte till och med att storyn hade kunnat sluta där. 3an var bra också tycker jag. Även... 10/07 Det kommer till PC också https://store.steampowered.com/app/870780/Control/ 10/07 @KeyserSoze: Även tvåan som var exakt i samma stil då tvåan fortsatte exakt där var ettan sluta då de hörde ihop. Men 3an var ju ett helt annat spel. Men tycker Remedy har tappat stinget efter Alan Wake för deras senaste var grisen i säcken och efter... 09/07 Wait, är det här endast för konsol? Hittar det inte på Steam :( 09/07 Inget för mig, såg sjukt tråkigt ut men kul för dom som gillar sånt här. 09/07 Av det man har sett så känns spelet väldigt tråkigt. 09/07 Det här klippet kändes ju som en walking simulator med lite prat och några korta mellansekvenser. Ja, jag vet att det var 13 första minuterna av spelet och de används väl för att bygga upp någon form av stämning med sitt långsamma tempo. Men taget ur... 09/07 Ser otroligt fint ut. Gillar både design och det tekniska genomförandet (som väl tyvärr rätt få kommer att få uppleva i praktiken med tanke på vilken monstermaskin som lär krävas). Frågetecken för röstskådespeleriet som känns yxigt. Överlag känns ljudet... 09/07