Ingen rök utan eld, och här ryker det mer och mer.

Det har bland annat synts i källkoden till en Rockstar-sajt och dykt upp i Linkedin-cv. Nu får vi ytterligare pc-vibbar från Red Dead 2. Användare på Gtaforums (via Dsog) berättar att källkoder i spelets companion-app refererar till en rad inställningar för grafik, ljud med mera. DirectX 12 nämns, vilket användare på forumet menar är ett bevis på att detta inte är en GTA V-rest.

Här hittar du alla koder man grävt fram.

Om vi ska gå efter GTA V dröjde det 14 månader mellan konsolsläppet innan man tillkännagav pc-versionen. Med det sagt har Red Dead 2 "bara" funnits på konsolerna i drygt åtta månader. FZ-oraklet har lovat oss Red Dead Redemption 2 på pc, och vi hoppas förstås att hen har rätt.

Skicka en rättelse
Glöm inte kinesiska staten som har sina fingrar med i epic 15/07 Förlåt mig, men redemtion 2 är 3e red dead spelet, gör lite ont i mina ögon när ni kallar red dead 3 för red dead 2 1. Red dead revolver 2. Red dead redemtion 3. Red dead redemtion 2 15/07 Var inte Steams usla ersättning till utvecklarna en stor anledning också? Eller var det bara tomt prat? Vad jag läst iaf. 12/07 Google är din vän. Helt seriöst, du får nog ett mycket bättre och sammanfattat svar på din fråga om du googlar det. Kort och gott håller de stora speltitlar gisslan för att tvinga oss konsumenter till att använda deras platform. Så de har på sättovis... 12/07 Dels det, och dels Tencent:s inblandning i företaget. Finns alldeles säkert fler anledningar. 12/07 Jag antar att dom syftar på att det är för att de köper sig exklusivitet för vissa spel, men jag förstår inte heller riktigt varför man är så upprörd över det. 12/07 Ah ok. Kan hålla med, jag tycker det blir lite jobbigt med flera launchers, flera friendlists och så vidare. Tänkte väl det, är som jag förstått ett riktigt bra spel :) 12/07 Förmodligen som Conthox skriver men jag tror även att Rockstar vill hålla på det så länge som möjligt så folk som egentligen vill spela på PC men som antingen inte orkar vänta alternativt inte tror att det kommer, köper det först en gång på konsol och... 11/07 Skumt, fick ingen notifikation på e-mail utan råkade bara se att du skrivit till mig nu. :) Nej, jag menar inte att jag kommer avstå spelet utan köper det helst till Steam, annars på R* Social Club som ändå kommer krävas. EPiC vill jag dock helst inte... 11/07 klart det kommer på pc, dom vill inte porta rakt av bara. dom vill göra det korrekt då det är ett av dom absolut bästa spelen någonsin 11/07