Iron Maiden är förmodligen gladare.

För ett tag sedan fick vi veta att gänget bakom retroshootern Ion Maiden hade något viktigt att berätta den 11 juli. Well, idag är dagen – och nog har de en del att berätta. Ion Maiden är numera Ion Fury (en viss stämningsansökan på 2 miljoner dollar från Iron Maiden påverkade nog).

Gladare nyheter är att vi fått både ny trailer (ovan) och beskedet att spelet släpps 15 augusti, efter att ha varit i early access sedan februari i fjol (96 procent tummar upp!). Teamet hälsar:

Shelly “Bombshell” Harrison now has a little red circle in her calendar for when she can take down Dr. Jadus Heskel and his army of cyber-cultists. You bet your ass she drew it with bad guy blood.

Skicka en rättelse
Oavsett vad det heter... Kan iaf rekommendera spelet, preview kampanjen som finns i Early Access är riktigt skoj. De pressar den 20 år gamla Build motorn så hårt att det i princip känns som ett modernt spel, väldigt imponerande. 13/07 Så för att just du inte har råd så är det ett tveeggat svärd? Registrerar du ett varumärke så innebär det ett skydd inom EU. Iron Maiden är ett varumärke och därför är det här helt rätt. Att ens komma på tanken att kalla en produkt Ion Maiden är bara... 13/07 Tycker nog att Ion Fury låter lite bättre än Ion Maiden i min mun trots allt. Sönderhypad på att få köra hela kampanjen! 12/07 Där har du fel, ett namn kan räcka. Efter som Ion och iron är ganska lika, identiska i vissa dialekter samt att båda finns som spel så skulle det mycket väl kunna handla om varumärkesintrång. Om det faktiskt är det vet vi inte, men min känsla är att det... 12/07 Namnet räcker inte, speciellt när namnet inte är exakt samma, och det vet advokaterna, det är därför de så nogrannt försökt bevisa att Ion Maiden också försökt ta Iron Maidens estetik eller liknande saker, det är en kombination av namn och produkt. Som... 12/07 True, många variabler som spelar in. Men jag skulle säga i detta fallet så skulle det mycket möjligen kunna vara ett intrång. 12/07 Varumärken kan även ha samma namn utan att det är intrång. 12/07 Äntligen någon som vet att det inte behöver vara exakt samma namn för vara ett intrång :) 12/07 https://www.cbsnews.com/news/adidas-logo-three-stripes-undeserving-of-trademark-protection-eu-ruling-says/ Nej. De har trademark på Iron Maiden, inte Iron, inte Maiden. Hur mycket rättigheter man vill ha runt sin trademark är upp till ens advokater. Bli... 12/07 Dom valde helt klart fel team som partners, haha 12/07