Fynda semesterunderhållning.

Likt många andra plattformar har Nintendo kört igång en sommarrea och det kan mycket väl vara den största rabatten på Switch-spel någonsin med över 140 titlar. Vissa har fått priset kapat med 70 %.

Av någon anledning är det inte helt lätt att hitta rean, men via denna direktlänk kommer du till den brittiska sajten som vänligt nog har kategoriserat upp rean i en rad genrer. Du kan såklart också söka direkt på en titel du är intresserad av och se det aktuella priset, antingen från sajten eller din konsol.

Bland höjdpunkterna Mario + Rabbids: Kingdom Battle för 140 istället för 370 kr, Splatoon 2 för 399 istället 599 kr och Hellblade: Senua's Sacrifice för 210 kontra 300 kr. Förutom spel finns det också DLC-paket på rea.

Själv fyndade jag Overcooked med alla DLC för hundra spänn - vad hittar du?

Skicka en rättelse
Det var ett jäkla gnäll som vanligt. Alla Nintendos AAA-titlar inkl. Breath of the Wild har reats ut för 399 kr vid något tillfälle. Finns inget som tvingar Nintendo att göra det vid varje rea. 12/07 Giriga är alla företag som vill tjäna pengar. Sony/microsoft är så giriga att de gör allt för att de fattiga ska slösa sina pengar på spelen. ;) Ne men det är nog som du säger att de har olika tänk när det kommer till prissättning. Nintendo lär även ha... 12/07 Med tanke på att de fortfarande säljer konsoler så skulle jag tippa på att deras storsäljare fortsätter att sälja, även om det inte är i samma takt som vid lansering. Sony och Microsoft har nog inställningen att när ett spel har sålt tillräckligt bra... 12/07 Säljer de fortfarande bra alltså? Jag skulle i alla fall inte rea ut något om det fortfarande sålde i en bra takt om jag var Sony, Microsoft kan jag förstå eftersom de är i ett litet underläge nu och vill visa upp så fina siffror som möjligt. 12/07 SteamWorld Heist! (59kr) 12/07 Både Sony och Microsoft rear ut toppsäljare. Har sett både God of War och Spider-Man för typ 200kr. Och Microsoft rear ut sina toppsäljare hela tiden tycker jag, men det beror nog mycket på att många ändå har Game Pass där spelen ingår. 12/07 Men man kan ändå tycka de gamla Wii U spelen som är "portade" till Switch kunde va liiiite billigare :p Som Sagt första Overcooked 100 spänn :up: 12/07 Säljer säkert fortfarande bra och då är det ju bara dumt att sälja det onödigt billigt. Zelda och mario spelen är nog bland de största anledningarna till att folk skaffar konsolen. Tror inte det är många företag som rear ut produkter som säljer bra, så... 12/07 Nintendo har aldrig varit någon höjdare när det kommer till reor. Man tycker ju att spel som Zelda och Mario Kart borde ha åtminstone 75% rabatt vid det här laget, men icke då. 12/07 Hittade som tur var inget att köpa... Har redan en separat backlogg för switchen som bara växer. 12/07