Det är på väg att hetta till ordentligt på köksbordet, men plötsligt går strömmen eftersom du glömt att fylla på med "flow". Det är bara att dra på dig raketskorna för att ge dig ut och hitta lite mer på de böljande fälten av svajande gräs, och din partner följer gärna med.

Så börjar den första gameplay-trailern för Haven – ett "JRPG" med fokus på kärlek och utforskning som vi först stiftade bekantskap med i februari i form av en teaser-trailer.

Storyn i Haven kretsar enligt utvecklaren The Game Bakers kring ett par som flytt till en främmande planet för att vara tillsammans, och nu måste de avtäcka dess hemligheter för att kunna bosätta sig för gott. Man beskriver det som en campingutflykt och att tempot är lite lugnare än vad vi kanske är vana vid, även om tillvaron inte kommer vara någon raketdans på rymdrosor.

I stridssystemet kommer man använda sig av olika taktiker och bra tajmning för att skapa kombo- och kedjeattacker. Systemet är inte direkt turordningsbaserat, utan istället håller man in en knapp för att ladda en specifik handling, varpå den utförs när mätaren är full.

Man siktar på att släppa Haven till PC, Playstation 4 och Nintendo Switch nästa år.