CD Project Red har släppt på lite mer information om hett efterlängtade Cyberpunk 2077 på Twitter.

I den första videon är det uppdragsdesignern Pawel Sasko (som Calle intervjuade på E3) som pratar om bilar och motorcyklar. Mer specifikt säger han att spelaren kommer kunna äga garage där man kan förvara diverse fordon, varav samtliga är utrustade med en "häftig radio".

Den häftiga radion kommer givetvis komma med en rad olika radiostationer, som bland annat kommer spela det i Cyberpunk-världen ikoniska bandet Samurai, som gestaltas av alldeles svenska Refused.

I den andra videon är det bandesigner Miles Tost som tar ton för att berätta lite om hur vår karaktär kommer utvecklas i spelet. Han säger att vi kommer förbättra våra färdigheter på ett organiskt sett, vilket innebär att vi kommer bli bättre på att till exempel skjuta med pistoler ju mer vi skjuter med just pistoler. Detta kommer inte bara resultera i snabbare omladdning och bättre förmåga att sikta, utan även animationer som ser mer professionella ut.

I den tredje videon talar Art director Kasia Redesiuk om annonser och reklam vi kommer se i spelvärlden. Som vi sett tidigare tvekar man inte att göra barnförbjudna anspelningar, och i videon tar man upp annonsen "Three mouths, one desire" som exempel, vilket är en liten vink åt Total Recall.

Avslutningsvis har CD Project även delat med sig av lite information via Reddit och PC Gamer, där man avslöjat att vi inte kommer kunna ta kål på barn och karaktärer som är vitala för handlingen, men att alla andra är lovligt byte. Man varnar dock för att grälmuckande i fel kvarter kan leda till allvarliga konsekvenser om offret tillhör ett gäng eller till och med polisen.