Bound by Flame-skaparnas alternativa 1600-tal väntar på dig strax efter semestern.

Förutom tunga namn som Baldur's Gate och Cyberpunk är Greedfall garanterat en titel du som gillar rollspel bör ha koll på. Det senaste året har vi fått se allt mer av Bound by Flame-skaparnas kommande äventyr, som utspelar sig i ett alternativt 1600-tal, och nu har vi ett releasedatum.

Den 10 september släpps spelet till pc, Xbox One och Playstation 4 - något som såklart firas med en trailer. Om du aldrig hört talas om spelet förut borde du också få ett hyfsat hum om vad det handlar om.

Skicka en rättelse
Bara köpa direkt för man vet ju när det kommer till denna utvecklare att det kommer få minst sagt ljumna recensioner, detta är ett praktexempel på ett guilty pleasure spel. 15/07 Jag gillar miljöerna och att det utspelas på 1600-talet, dock ser det ut att vara rätt liten spelstudio för ett spel av det formatet så jag håller nere förväntningarna. Men jag hoppas de kan överraska. Så jag säger försiktigt optimistisk. 15/07 Alltid kul med ny lore och inte bara fantasy enligt mall 1A. Hoppas det levererar! 15/07 Tror det kan vara ganska jämförbart dragon age 3 med story och så, väldigt intressant! 15/07 Gillar settingen, att ta förflytta den historiska inspirationen i klassisk fantasy från medeltid till ~renässansen. Hade fått för mig att det var ett MMO men jag har kanske förväxlat det med 'New World'. Vet inte om jag vart superpeppad men det beror... 15/07 Detta kan bli vilket som. Ser roligt ut men kan oxå falla helt platt. Väntar på första reviewsen och mera gameplay. 15/07 Överdramatisk musik med voiceovers ✓ Fade to black ✓ Hastiga klipp utan sammanhängande gameplay ✓ Generisk tredjeperson action ✓ Healthboxes, questmarkers etc ✓ Op "coola" tvådimonsionella karaktärer ✓ Massa customization med troligtvis minimalt djup i... 15/07 Kan bli ett köp, får se hur det ser ut med min backlog bara.... 15/07 Ser fram emot det här spelet. Väntar på eran recension dock innan jag gör nåt. Innan jag såg det långa gameplayet visste jag inte ens om att spelet fanns men fick så mycket witcher- och bloodbornevibbar att det inte gick att undvika att bli imponerad 15/07