Vi skulle hellre spela det här än World of Warcraft: Classic.

Om e dryg månad släpps World of Warcraft: Classic men med handen på hjärtat - skulle du inte inte hellre spela en helt ny version som var lika snyggt som det här?

Projektet att återskapa några av de ikoniska zonerna från Blizzards onlinerollspel i Unreal Engine 4 drog igång redan för flera år sedan och detta är bara en sammanställning av tidigare släppta videos. Det gör dem dock inte desto mindre imponerande. Vi får bland annat besöka Grizzly Hills, Westfall och Durotar och det märks att den danska kreatören Daniel L blivit allt duktigare genom åren. Det är viss klasskillnad mellan just Westfall och Grizzly Hills.

Skicka en rättelse
Spelet kommer dock se svinfult ut om de lägger karaktärerna som finns i WoW. Det som gör WoW så bra är hur bra karaktärerna passar till de olika miljöerna, speciellt i vanilla. Uppgradera alla miljöer och du måste lägga enormt mycket tid på att få karak... 18/07 Den var riktigt bra, många trodde det nog bara att det var för Blizzard att slänga upp en classic server, så är det ju onekligen inte. Funderade dock på om det inte hade varit enklare att lägga in nya Blizzard frameworken (med stöd för blizzard appen,... 17/07 Svårt att kalla det "nostalgi-brillor" när jag spelat samtliga expansioner och märker skillnaden igen bara genom att jämföra med Classic betan och hur Classic kommer att bli (förutsatt att dom inte lägger till crossrealms, vilket dom sagt inte ska finna... 17/07 Njae... agree to disagree. Dina nostalgi-brillor förskönar lite väl mycket tycker jag :) 17/07 Fast nja. Att moderna WoW har en levande värld? Väldigt många zoner är helt öde. Speciellt många områden på lägre level. Anledningen till att Vanilla kändes så levande var ju pga att det nästan alltid fanns folk i alla zoner som man kunde prata och göra... 17/07 Ja självklart blir ett onlinespel bättre med en aktiv community. Men jag tror ärligt talat inte att classics community kommer bli vad den var. Nu finns all kunskap och all info om hur man tar sig vidare i spelet. Det fanns inte då, det var trial and err... 17/07 https://youtu.be/C1Y_d_Lhp60 17/07 Där håller jag med, men grafiken är ju bara en del av spelet i sin helhet. De flesta som ser filmen tänker nog mest på hur WoW2 kanske kunde se ut. Visst har WoW en cartoon-stil, men realism var inte heller så lätt att få till 2005...kolla bara på EverQ... 16/07 Moderna WoW har allt det där förutom att alla visste vem alla var vilket är förklarligt med tanke på hur många som spelar. 16/07 Inte så jag menade. Jag menade att om man verkligen enbart bryr sig om grafiken när det kommer till MMO:s så finns det redan mycket att hämta. 16/07