Modda ner svårighetsgraden.

Om du gjorde förra veckans quiz vet du att Sekiro då var den hittills enda fullpoängaren på FZ under 2019 (sedan kom Final Fantasy XIV: Shadowbringers). Att ta sig hela vägen i Dark Souls-teamets nya spel är (som sig bör) ingen enkelt match, men nu finns det bot tack vare pc-mod.

"Sekiro the easy"-modden skapad av Tender Box kan laddas ner via Nexusmods. I beskrivningen står det att du kan "spela Sekiro och vara glad". Vilken grej! Vi får tweakar som är typiska för easy mode: starkare attacker och försvar, mer uthållighet, högre item-frekvens. Och vi får även noll skada från fall och oändligt många spirit emblems. Gissningsvis också mindre huvudvärk.

Det lär dock inte ge lika stor tillfredsställelse, men i gengäld kanske du känner desto mer skam?

Skicka en rättelse
Här är anledning till varför Miyazaki inte har svårighetsgrader från första början: "We don't want to include a difficulty selection because we want to bring everyone to the same level of discussion and the same level of enjoyment," Miyazaki said. "So... 17/07 FromSofts spel hade varit precis lika uppskattade och sålt lika bra (antagligen bättre) om dom hade valbara svårighetsgrader från början. Jag har aldrig hört någon argumentera för att ta bort valbara svårighetsgrader i ett spel som redan har det. Det... 17/07 Eller så spelar folk spel där man kan välja svårighetsgrad(vilket inte är fel på något sätt) och låter FromSofts spel vara så som dom är och är uppskattade samt hyllande för. Alla nöjda! =) (eller så installerar man mods likt detta) 17/07 Nej det gör det inte. Du kan spela på "Normal" och jag spelar på "Easy". På så sätt kan alla ha roligt. Du kan skryta med att du klarat spelet "som det är menat", och jag skiter i vilket så länge jag har kul. 16/07 Hade ju varit gött om alla achievements vart låsta och ett enda nytt kom upp under "Weak sauce little bitch" I ett spel nästan specifikt designat runt svårighet så skulle jag faktiskt våga påstå att det skadar. 16/07 hard på det mesta eftersom man lätt tröttnar efter att ha klarat spelen i det läget! 16/07 Gott. Skadar aldrig att kunna välja svårighetsgrad i spel. 16/07 Jag har inte spelat det ens. Har inte varit intresserad förens nu. 15/07 Bayou Billy skuile jag inte kalla svårt utan mer att man pajjar fingrarna med alla hoppsparkar o styrande på bilnivåerna. 😆 15/07 Skulle inte säga att det är jättemycket svårare om man har kört tidigare FromSoft spel. Men, Sekiro är annorlunda. Man får släppa Dark Souls-tänket, när man gör det och börjar få in teknikerna/pareringarna/rörelser så blir det "lättare". Med det sagt... 15/07